Merimaailma SEA LIFE avasi ovensa yleisölle kesällä 2002. Vuosien varrella näyttelyssä on käynyt miljoonia vierailijoita ja SEA LIFE on vakiinnuttanut paikkansa Suomen suosituimpien elämyskohteiden rinnalla.

Vuosiin mahtuu myös paljon huimia eläintarinoita, kuten maailman ensimmäinen onnistunut levyviiksihain lisääntyminen, taskulampun nielaisseen sähköankeriaan vauhdikas pelastusoperaatio, maailman uhanalaisimman kalan eli pandakillin viljelyprojekti sekä tietysti kaikkien tunteman julkkiskalan, Mikko Meriahvenen seikkailut.

– Vuosien varrelle mahtuu paljon huimia tarinoita, vastoinkäymisiä ja onnistumisia sekä upeita näyttelyitä, mutta tänään haluamme erityisesti juhlistaa niitä eläimiä, jotka ovat olleet kanssamme avajaisista lähtien. Näitä ”täysikäisiä” kaloja on talossa edelleen yllättävän paljon. Se on mielestäni positiivinen viesti myös eläintenhoidon tasosta, kertoo intendentti Markus Dernjatin.

Vierailu Sealifessa on myös mukavaa sunnuntaitekemistä Helsingissä. Kuva: Sea Life Helsinki

SEA LIFEn alkuperäiseen kalastoon kuuluvia kalayksilöitä ovat mm. kaikki meribassit, ohuthuulikeltit ja sokkelomureena.

IDEAT: Sunnuntaitekemistä Helsingissä, Sadepäivän tekemistä, Tekemistä lasten kanssa

SEA LIFE Helsinki on avoinna joka päivä. Tarkistathan kuitenkin aukiolot kotisivuilta: https://www.visitsealife.com/helsinki