Robbie Williams Hartwall Areenalla 18.5.2014
Robbie Williams Hartwall Areenalla 18.5.2014

Swings Both Ways Live Euroopan-kiertue on jatkoa Lontoon Palladiumissa pidetylle yksittäiskonsertille, jossa Robbie Williams esitteli ensimmäistä kertaa livenä kappaleita tänään julkaistulta ”Swings Both Ways” -albumiltaan.

Levyllä Robbie on palannut rakastamalleen musiikin kultakaudelle ja edelliseen swing-albumiin verrattuna levyllä on nyt enemmän alkuperäistä materiaalia. Levyllä Robbien kanssa duetoivat mm. Olly Murs, Lily Allen, Michael Bublé, Kelly Clarkson ja Rufus Wainwright.

”Tiesin aina, että että tulen tekemään jossain vaiheessa uraani uuden swing-levyn ja nyt oli täydellinen hetki tehdä se”, Williams kertoo. Edellinen samaa aihemaailmaa edustava ”Swing When You’re Winning” julkaistiin vuonna 2001 ja se on kaikkien aikojen parhaiten myynyt Robbie Williams -albumi.

Loistavana viihdyttäjänä tunnettu Robbie Williams esiintyi elokuussa 2014 näyttävästi Tallinnan Laululavalla 70 000 hengen yleisölle osana suurta popkiertuettaan. Suomesta paikalle matkusti 20 000 innokasta fania. Myös vuoden 2003 kaksi konserttia Hartwall Areenalla myytiin loppuun minuuteissa ja keikoilla mukana olleet voivat todistaa Robbien saaneen riemastuneen yleisön tanssimaan takarivejä myöten. Keväällä Suomessa päästään kokemaan ensimmäistä kertaa Robbie Williamsin ainutlaatuinen karisma swing-musiikin sävelin.

Lontoon Palladiumin konsertista sanottua:

”Riotously entertaining” – The Guardian
”The only thing missing from this entertaining extravaganza at the London Palladium was the kitchen sink” – Daily Telegraph
“Swinging success for Robbie… Williams has unashamed showbiz coursing through his blood” – The Independent

Robbien Williams konsertti Helsingin Hartwall Areenalla 18.5.2014

Tapahtumatiedot

18.30 Ovet
Noin klo 20.00 Robbie Williams

Liput palvelumaksuineen alkaen 99 / 93,50 / 89,50 / 83,50 / 79 Lippupisteen myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600 900 900 (1,98e/min + pvm) ja netistä www.lippu.fi
HUOM! rajoitus: enintään 6 lippua / ostaja.

 

Tapahtumapaikan kotisivut: www.hartwallarena.fi

[accordion]
[acc_item title=”Autolla tapahtumaan”]

Pysäköintijärjestelyt Hartwall Areenalla: Henkilöautojen pysäköinti tapahtuu joko Hartwall Areenan pysäköintihallissa tai Messukeskuksen pysäköintialueella. Hinnat: 2 € / alkava tunti , koko päivä 20 €, tapahtumalippu 9 € (maksetaan sisäänajettaessa rahastajalle sis. noin 5 h paikoitusta) Parkkipalveluiden maksuvälineenä käy ainostaan käteinen raha. Linja-autojen (tapahtumiin tulevat rymät) pysäköinti ainoastaan Messukeskuksen P-alueella. Bussit jättävät asiakkaat Messukeskuksen parkkipaikalle, mihin bussit pysäköidään ja asiakkaat kävelevät sieltä Hartwall Areenalle. Tapahtuman loputtua asiakkaat kävelevät Messukeskuksen parkkipaikalle ja siirtyvät siellä busseihin. Tämä on kaikkein kätevin tapa. Messukeskuksesta on viitoitettu kävely- ja tunneliyhteys n. 200m Hartwall Areenalle. Asiakkaiden jättö areenan edessä olevalle bussipysäkille on hankalaa ja nouto sieltä on tapahtuman loputtua mahdotonta.[/acc_item]
[acc_item title=”Junalla tapahtumaan”]Kaikki lähi- ja kaukoliikenteen junat pysähtyvät Pasilan asemalla. Junalla voi tulla Helsingin keskustastakin, josta junamatka vie 5 minuuttia. Asemalaiturin numero 5B pohjoispäädyn alikulkutunnelin kautta pääsee Hartwall Areenalle johtavalle kävelytielle. Kävematka Areenalle kestää noin viisi minuuttia.

Aikataulut: www.vr.fi ja www.hsl.fi

[/acc_item]
[acc_item title=”Bussilla tai raitiovaunulla tapahtumaan”]Keskustasta Hartwall Areenalle kulkevat bussit 23 ja 69, jotka pysähtyvät  pysähtyvät lähellä Hartwall Areenaa, YLEn ison pajan edessä. Pysäkiltä kävelee Hartwall Areenalle n. 10 minuuttia. Myös rengaslinljat 22 ja 30 pysähtyvät samalla pysäkillä. Poikittaislinjoilla 50, 57 ja 59 on pysäkit Hakamäentiellä Hartwall Areenan kohdalla.

Raitiovaunujen 7A ja 7B reitit kulkevat Pasilan aseman kautta. Matka keskustasta kestää noin puoli tuntia. Käyttämällä asemalaiturin 5B päästä lähtevää kulureittiä matka pysäkiltä Hartwall areenalle vie alle kymmenen minuuttia.

Muiden bussien reitit ja kaikki aikataulut: www.hsl.fi

[/acc_item]
[/accordion]

 

Tapahtumapaikan kotisivut: www.hartwallarena.fi

[divider scroll_text=”VINKKI! Muista hotellivaraus”]

Hotelli lähellä Hartwall-Areenaa

[column col=”1/4″]hotelli-lahella-hartwall-areenaaHoliday Inn Helsinki Exhibit & Convention Center – Helsinki
[/column]
[column col=”1/4″]Sokos Original Hotel Pasila Hartwall Areenan laheisyydessaOriginal Sokos Hotel Pasila Helsinki[/column]