Ravintola Wernerin hyvän tuulen lähettiläs on ravintoloitsija itse.

Vuoden 2016 merkittävimpiin ravintolatulokkaisiin kuuluva Werner toi jättimäisen puugrillinsä Bulevardin äärelle ja kortteliin syttyi aivan uutta elämää hyvin grillatun ruoan houkuttelemana. Werner on selvästikin hyvän tuulen ravintola, jossa takki pistetään narikkaan viihdytään huolettoman välittömässä tunnelmassa.

Moni jää kaipaamaan tämän tyyppistä ravintolaa Bulevardille, ja luopumisen tuskaa on myös werneriläisillä, joiden veri vetää tekemään jotain vielä hauskempaa.

VARAA PÖYTÄ

Wernerin keittiössä ei ole palomiehiä ja -naisia vaan liekkien velhoja, jotka hallitsevat grillauksen salat kuin omat taskunsa.

Keittiössä tehdään niitä asioita, joista muualla haaveillaan vain suviöinä kesämökillä. Halsterissa kysyvät silakat ja isot kalat paistuvat tulisten hiilien alla.

Maanläheistä ja maukasta konstailemattomasti ilman minkäänlaista hienostelua turhaa ruokaelementtien asettelua.