Ravintola Nokka järjestää pientilatorin Helsingin Katajanokalle syyskuun ensimmäisenä lauantaina. Kaikille avoin ruokatapahtuma avaa syksyn ja herauttaa veden kielelle: Villiporoa Sallasta, giniä Teurastamolta, juustoja niin Viikistä kuin Suonenjoeltakin ja paljon muuta. Pientilatori on avoinna ja grilli kuumana kello 11.00 – 17.00.

Kun halutaan tuoreita, kotimaisia raaka-aineita, silloin on hyvä suunnata kulkunsa Uspenskin katedraalin alle Kanavarannassa sijaitsevaan Ravintola Nokkaan. ”Puhtaat, kotimaiset raaka-aineet ansaitsevat enemmän huomiota myös ravintoloissa”, sanoo keittiöpäällikkö Ari Ruoho. Nyt viidettä kertaa järjestettävässä Ravintola Nokan Pientilatori -tapahtumassa pääsee maistelemaan laadukasta kotimaista lähiruokaa ja -juomaa sekä tekemään ostoksia yli 20 eri tuottajan tiskiltä.

MUISTA MYÖS MAJOITUS! ERIKOISTARJOUS alk. 79 €/2hh/vrk​ Koko vuoden hotelli- ja kylpyläyöt nyt ​tarjouksessa. Myös kesä! ​ Varauskoodi: TRAVEL | Varaa 25.1. asti https://www.scandichotels.fi/tarjoukset

Pientilatoriin tutustumisen lomassa voi ruokailla ja nauttia juomia Nokan terassilla sekä puotikahvilan puolella. Grilli on kuumana terassin puolella ja tarjolla onkin kokonaisena paistettua luomupossua kera juomien. Virvokkeita, viiniä ja olutta tarjoillaan grillipossun kylkiäisenä. Puotikahvilassa myydään kahvia, teetä, erikoiskahveja sekä keittiön omaa pientä makeaa.

Nokan kulmakiviä ovat olleet ravintolan avaamisesta lähtien kotimaisuus sekä puhtaat raaka-aineet. ”Meille on tärkeää, että tunnemme ihmisen tuotteen takana. Sen vuoksi joka syksy järjestämämme Pientilatori -tapahtuma on tärkeä niin henkilökunnalle kuin vierailijoillekin”, kertoo ravintolapäällikkö Terhi Vitikka.

Tapahtumassa ovat mukana mm.: Piipanoja Oy, Laidun Hereford, Sallan Villiporo, Herrakunnan Lammas, Benjamin tila, Ahlberg Oy, Svarfarsin luomutila, Vääksyn mylly, Mesikämmen hunaja, Päivärinteen ruislastu, Åbyn kartano, VillaWool, Helsingin meijeri, Bovikin tila, Anjan luomuherkku, Peltolan juustola, Mustilan viini, ViiniVerla, Rekolan Panimo, Helsinki Distilling Company, Kontion mehu, Viskilän kukko sekä Wanhatuvan ankka.

Ravintola Nokan Pientilatori lauantaina 5.9.2015. Ovet ovat avoinna klo 11.00 – 17.00.

Ravintola Nokka, Kanavaranta 7 F, 00160 Helsinki.

Tapahtuman kotisivut

https://www.royalravintolat.com/fi/ravintolat/ravintola/ravintola-nokka