Hotelli Aleksanteri, HelsinkiRadisson Blu Aleksanterin sijainti Punavuoren keskellä tarjoaa taas uuden näkökulman Helsinkiin ja sen tarjontaan.

Design District -alueen keskellä sijaitseva hotelli on yhdistelmä kodinomaisten boutique-hotellien ja suurten kansainvälisten ketjujen parhaita puolia.

MUISTA MYÖS MAJOITUS! ERIKOISTARJOUS alk. 79 €/2hh/vrk​ Koko vuoden hotelli- ja kylpyläyöt nyt ​tarjouksessa. Myös kesä! ​ Varauskoodi: TRAVEL | Varaa 25.1. asti https://www.scandichotels.fi/tarjoukset

Hotellijalokivi Helsingin sydämessä Punavuoren design-alueella

Kävelymatkan päässä ovat sekä Fredan putiikit, Hietalahden torin tarjonta kirppiksineen että merellinen Helsinki. Alueelta löytyvät myös Helsingin maineikkaimmat ravintolat, kuten vuoden ravintoloiksikin valitut Ravintola Grön ja Muru ja sen viinibaari sekä ranskalaisravintola Pastis.

Punavuoren Radisson Blu -hotelli on myös loistosijainnilla tapahtumiin, joita järjestetään saman kadun varrella sijaitsevalla Aleksanterin teatterilla. Venäläisten lähdettyä paikka on tunnettu Suomalaisen oopperana ja myöhemmin Suomen Kansallisoopperakin.

Hotellilla on myös oma ravintola, Bistro Aleksanteri, jota voi kuvailla rennon eloisaksi mutta rauhalliseksi olohuoneeksi. Bistrossa kokoontuvat niin paikalliset kuin hotellin vieraatkin. Ruoka-annokset ovat moderneja ja herkullisia bistroannoksia ja niiden kanssa tarjoillaan oluita ja talon viinejä. Ravintolassa on myös puutarhaterassi, joka on avoinna kesäkuukausina.

TOIMITUKSEN VINKKI! Radissoneilla on parhaan hinnan takuu. Hotellivaraukset kannattaa aina tehdä suoraan hotellista tai sen kotisivuilta

Tutustu lisää hotelliin osoitteessa: radissonhotels.com