PEKKO KÄPPI & K:H:H:L, Kuvaaja: Konsta Leppänen
Pekko Käppi & K:H:H:L, Kuvaaja: Konsta Leppänen

Underground-musiikkia Bar Loosessa – Modernit elektroniset ja ikivanhat instrumentit yhdistävän Pekko Käpin neljäs levy esittäytyy lauantaina 28.3.2015. Tapahtuma kuuluu ilmaisfestivaali Helsinki Music Marathonin ohjelmaan, johon kuuluu yli 50 ilmaista keikkaa Helsingin keskustassa. Festivaali järjestetään jo kuudetta kertaa.

Tamperelainen jouhikkomestari Pekko Käppi liikkuu monipuolisesti omilla teillään kansanperinteen ja nykymaailman välimaastossa. Käppi on persoonallisuus sekä rockin että kansanmusiikin saralla, sillä hänen musiikkinsa on niitä molempia eikä puhtaasti kumpaakaan.

Tuoreehkon K:H:H:L:-kokoonpanon myötä mukaan on tullut popmaisia sävyjä, dynaamisesti sykkivää yhtyesoittoa ja entistä tujumpia riffejä.

Illan muut esiintyjät ovat The Hearing, The Rollstons ja Sepi Kumpulainen.

Kun keskittyy vain yhteen aistiin, elämyksistä tulee paljon voimakkaampia, ja ollaan ison hienon äärellä. Silloin voi kokea lämpimiä lauluharmonioita, mielivaltaisia poppimelodioita, liikuttavia rytmejä ja vahvaa läsnäoloa. The Hearing on Pintandwefallista tutun helsinkiläisen Ringa Mannerin sooloartistinimi.

Vuosituhannen vaihteessa Jyväskylässä perustettu The Rollstons julkaisee viidennen albuminsa Swiss Time keväällä 2015. Bändi operoi jossain Talking Headsin, Pavementin ja Pixiesin välimaastossa suvereenisti kenkiinsä tuijottaen mutta aina rakkautta puhkuen.

Sepi Kumpulainen ei esittelyjä kaipaa. Laulava talonmies tykittää taas menemään.

Lähteet: www.ksml.fi, www.barloose.com

Tapahtumatiedot

La 28.3. Pekko Käppi & K.H.H.L (levynjulkaisukeikka), The Hearing, The Rollsstons, Sepi Kumpulainen

Vapaa pääsy

Tapahtumapaikan kotisivut: barloose.com

 

VINKKI! Jos et ehdi lauantaina keikalle, Pekko Käppi esiintyy perjantaina Tampereella:

Pekko Käppi & K:H:H:L levynjulkaisukeikalla Telakalla perjantaina 27.3.2015

 

Hotelli lähellä Bar Loosea

Hotelli Scandic Simonkenttä

Scandic Simonkenttä

1
2