silvennoinen-maijanen

Keskiviikkona 18.3.2015 Helsingin Kulttuuritalolla esiintyvä kitaristikaksikko saapuu antamaan näytteen huimista taidoistaan soittaa ”keskiaikaista” rock´n´rollia 60-70-luvulta.

SMB:n esiintymiset ovat kysyttyä sekä harvinaista herkkua, josta pääsee nauttimaan vain harvakseltaan. Pave Maijanen keikkailee aktiivisesti, ja Heikki Silvennoisen oma blues- ja rock-kokoonpano sekä Kummeli-projektit ovat pitäneet artistin kiireisenä. Syystäkin kaverukset ovat suuresti innoissaan tulevista yhteisistä esiintymisistä.

– On hienoa soittaa yhdessä, kun homma toimii vuosi toisensa jälkeen vaikka keikkoja ei koko ajan tahkotakaan, Maijanen ja Silvennoinen iloitsevat.

Pave Maijanen ja Heikki Silvennoinen tapasivat ensi kertaa jo 1970-luvulla, joskin nykyisen Silvennoinen & Maijanen Band -kokoonpanonsa juuret juontavat herrojen yhteiseen esiintymiseen Saariselällä vuonna 2010. Tuolloin Pave Maijanen oli mukana soittamassa Heikki Silvennoisen yhtyeen keikalla Tunturibluesissa, ja koska yhteistyö toimi hyvin, päätettiin sitä jatkaa.

SMB:n ohjelmisto koostuu molempien omista kappaleista sekä yhteisistä suosikeista vuosien varrelta:

– Keikan ensimmäisellä puoliskolla soitamme akustisesti omia suomenkielisiä kappaleitamme ja loppupuoliskolla 1960–1970 -lukujen brittiläistä ja kotimaista rock´n´rollia, kuten Creamin, Royalsin ja Rock’n’Roll Bandin kappaleita. Sekä tietysti bluesia, Heikkihän on yksi merkittävimmistä suomalaisista blueskitaristeista, Maijanen kertoo.

Silvennoinen & Maijanen Band -yhtyeessä soittavat myös Jani Auvinen rummuissa ja Janne Rajala bassossa – molemmat muusikot ovat olleet mukana SMB-kokoonpanossa alusta lähtien.

Tapahtuma


SILVENNOINEN & MAIJANEN BAND

Keskiviikko 18.3. Helsinki, Kulttuuritalo
Konsertti alkaa klo 20.00 (ovet auki klo 19.00)
Liput: 36,50e (sis. toimituskulut)
www.menolippu.fi
www.lippu.fi
www.lippupalvelu.fi

Tapahtumapaikan kotisivut: www.kulttuuritalo.fi

Sturenkatu 4, Helsinki

Metrolla tapahtumaan
Sörnäisten metroasemalta on reilu 1 kilometri Kulttuuritalolle. Raitiovaunu 8 kulkee Diakoniapuistolle.

Kaukoliikenteen linja-autolla tapahtumaan
Kampin linja-auto-asemalta kulkee useita busseja Kulttuuritalolle: 637,638,640,845,850 ja 870. Linja-autoasemalta myös Raitiovaiunut 1, 1A, 3B. Katso lisätietoa: http://www.kulttuuritalo.fi/fi/yhteystiedot/kartta+ja+kulkuyhteydet/

Junalla tapahtumaan
Pasilan Rautatieasemalta kävellen 1,8 km tai bussilla nro 23. Katso aikataulut aikataulut: www.hsl.fi

Omalla autolla tapahtumaan
Lähimmät pysäköintialueet ovat talon vieressä sijaitseva noin 17 auton alue (kiekkopysäköinti 4 tuntia). Katso lisätietoa: http://www.kulttuuritalo.fi/fi/yhteystiedot/kartta+ja+kulkuyhteydet/

Raitiovaunulla tai paikallisbussilla tapahtumaan
Raitiovaiunut 1, 1A, 3B. Bussi nro 23 Rautatientorilta ja Pasilan asemalta. Katso raitiovaunujen ja bussien reitit ja kaikki aikataulut: www.hsl.fi

Hotelli lähellä Kulttuuritaloa

Hotelli Scandic Paasi Helsingin Siltasaaressa tarjoaa modernin majoituksen. Hotelli Scandic Paasi Helsingin Siltasaaressa tarjoaa modernin majoituksen.

Scandic Paasi