equally-stupid-jazz-keikatJazz saapuu tänään näyttävästi Kansallisteatterin Lavaklubille. Mitä tapahtuu, kun suomalainen, islantilainen ja sveitsiläinen jazzmies sullotaan samaan studioon? Torstain levynjulkaisukeikallaan nähdään Suomalais-sveitsiläis-islantilainen jazztrio Equally Stupid.

Trio kiertää syyskuussa viidellä paikkakunnalla ja Helsingissä bändi nähdään torstaina 25.9. Kansallisteatterin Lavaklubilla. Yhtye on myös mahdollista nähdä mm. Tampereen Telakan AMC-klubi-illassa perjantaina 26.9.

Saksofonisti Pauli Lyytisen, kitaristi Sigurdur Rögnvaldssonin ja rumpali David Meierin muodostama triokokoonpano julkaisi helmikuussa debyyttialbuminsa Exploding Head ja keräsi mukaansatempaavalla live-esiintymisellään kiitosta helmikuisella Suomen-kiertueeltaan. Nyt nähtävä syyskuinen kiertue on jatkoa alkuvuoden ensimmäiselle levynjulkaisukiertueelle.

Equally Stupid on vahva ja energinen yhtye, jonka musiikki on melodista ja rytmisesti monikerroksista. Yhtyeen groovaava meininki tempaisee kuulijan mukaansa anteeksipyytelemättömällä asenteellaan, mikä kuuluu myös yhtyeen Eclipse Musicin julkaisemalla debyyttilevyllä.

Vaikka Equally Stupidin yhteinen historia yhtyeenä on vielä melko lyhyt, on jokaisella yhtyeen jäsenellä takanaan usean vuoden kansainvälinen ura oman musiikinsa parissa.

TO 25.09. klo 21.00    Liput 15/10 €

EQUALLY STUPID – LEVYNJULKAISUKIERTUE

 

Tapahtumapaikan kotisivut: www.lavaklubi.fi

[accordion]
[acc_item title=”Metrolla tapahtumaan”]Rautatieaseman metroasemalta ja Helsingin yliopiston / Kaisaniemen metroasemalta 100 metriä Lavaklubille
[/acc_item]
[acc_item title=”Linja-autolla tapahtumaan”]Kampin linja-auto-asemalta 400 metriä On the Lavaklubille
[/acc_item]
[acc_item title=”Junalla tapahtumaan”]Rautatieasemalta 100 metriä On the Lavaklubille
[/acc_item]
[acc_item title=”Raitiovaunulla tai paikallisbussilla tapahtumaan”]Raitiovaunut 2,3, 6, 9. Katso raitiovaunujen ja bussien reitit ja kaikki aikataulut: www.hsl.fi

[/acc_item]
[/accordion]

 

[divider scroll_text=”VINKKI! Muista hotellivaraus”]

Hotelli lähellä Lavaklubia

[column col=”1/4″]
Hotelli Scandic SimonkenttäScandic Simonkenttä

Ravintola lähellä On the Rocks -klubia

teerenpeli-keskuskatu-helsinkiTeerenpeli Keskuskatu
[/column]