ravintola-aino2

Bryggeri Helsingin panimomestari Mathias Hüffner. Kuva: Bryggeri Helsinki
Bryggeri Helsingin panimomestari Mathias Hüffner. Kuva: Bryggeri Helsinki

Suomalaista makumaailmaa ja perinteikkäitä ruokaelementtejä tuoreesti tulkitseva Aino on yksi niitä harvoja ravintoloita, jotka ovat jo vuosia tarjoilleet vieraillensa jotain aidosti suomalaista – nimittäin olutta. Tällä kertaa oluet tulevat todella läheltä, mm. Suomenlinnasta ja naapurin panimoravintolasta. Olutmenu on saatavilla 6.10. – 1.11.2014 välisenä aikana.

Vaikka viinisuosituksetkin löytyvät, pääosissa tällä menulla on oluen ja ruoan yhdistäminen. Siika maistuu viereisen Bryggeri -panimon Weizenin kanssa ja pääruokana tarjoiltava ylikypsä ankka Suomenlinnan Panimon kanssa toteutetun Aino’s Licorice Lagerin kanssa. Olut saatavilla vuoden loppuun asti ainoastaan Ainosta.

suomenlinna2

Ainossa kaikki tehdään aivan alusta asti itse ja keittiöhenkilökunnan vankkaan ammattitaitoon ja osaamiseen luotetaan. Kun kokeilla on ruokien kehittelyssä vapaat kädet, myös luovuus pääsee kukkimaan.

Ravintolan kotisivut ja menu

http://www.ravintolaaino.fi/fi/menut/olutmenu+2014/