Oluthuone Poseidon Helsingin Katajanokalla. Kuva Lifestyle Media Oy.
Oluthuone Poseidon Helsingin Katajanokalla. Kuva Lifestyle Media Oy.

HOK-Elannon OlutHuoneet tarjoavat heinäkuussa kuukauden hanaoluenaan tasapainoista ja raikasta folk pale alea, jonka on valmistanut tanskalainen Mikkeller.

mikkeler-olut


Pienpanimoiden kiistattomaan aateliin lukeutuva Mikkeller on valloittanut olutmaailmaa viime vuosina ryminällä. Vuonna 2006 perustettu panimo on noussut kiertolaispanimoista suurimmaksi ja se tuottaa vuodessa noin 120 uutta olutta. Rajoja rikkova ja alati korkeaan laatuun tähtäävä Mikkeller on tuottanut nyt heinäkuussa OlutHuoneissa tarjottavan Peter, Pale and Maryn tuttuun tyyliinsä: rohkeasti kokeillen ja yrityksessään loistavasti onnistuen.

Folk pale ale -tyyliä edustava Peter, Pale and Mary on tasapainoinen, trooppisen hedelmäinen, raikas ja loppuun asti nautinnollisen kuiva olut. Peter, Pale and Mary on todellinen kesäkauden esimerkillinen janonsammuttaja, joka tulvii makua ja luonnetta – miellyttävänä kokonaisuutena, joka saa tuopillisen katoamaan nopeasti.

Peter, Pale and Mary on tarjolla HOK-Elannon OlutHuoneissa heinäkuun ajan 0,4 litran tuopeissa asiakasomistajahintaan 7,40 €. Hinta ilman S-Etukorttia on 7,90 €.