Oktoberfest-humua Augustinerin teltassa Baijerissa. Kuva: Panoramio.com, Cosmea

Kerää kaverit koolle, sillä Bryggeri Helsingin keittiömestari Ali Suviala on suunnitellut ravintolassa 27.9.-12.10. vietettäville Oktoberfesteille baijerilaishenkisen herkkuvadin, jonka kylkeen tarjoillaan kaksi kuohuvaa annosta Bryggerin panimomestari Mathias Hüffnerin kehittelemää Oktoberfest-olutta. Tiedossa on myös live-musiikkia piristämään iloluontoisia juhlia.

Oktoberfest-olut on panimon oma versio klassisesta baijerilaisesta oluttyylistä.

– Oluemme pannaan kolmesta perinteisestä mallaslajikkeesta, josta alkuperäisetkin klassikot valmistetaan: müncheniläismaltaista, pilsnermaltaista ja weieniläismaltaista. Näiden yhdistelmä antaa oluellemme vaalean kuparin värin ja runsaan maltaisen ja hiukan makeahkon maun, jossa voi tuntea myös paahteisia ja leipämäisiä makuja. Pehmeän ja hennosti mausteisen maun oluemme saa Perle ja Hallertauer humalien yhdistelmästä, Mathias Hüffner luonnehtii.

Ravintolan kotisivut: bryggeri.fi

Alustava ohjelma (muutokset mahdollisia)

ti 1.10.  Trio Maljannostajat
ke 2.10.  Trio Maljannostajat
to 3.10.  Trio Maljannostajat
pe 4.10.  Bluffo ja Nahkahousut
la 5.10.  Bluffo ja Nahkahousut
su 6.10.  Bluffo ja Nahkahousut
ma 7.10.  Trio Maljannostajat
to 8.10. Trio Maljannostajat
ke 9.10.  Trio Maljannostajat
to 10.10.  Bluffo ja Nahkahousut
pe 11.10.  Bluffo ja Nahkahousut
la 12.10.  Bluffo ja Nahkahousut

Tapahtumatiedot

Bryggeri Fest-paketti 44€/henkilö