Hotelli Haikon Kartano & Spa on saanut viime aikoina useita tunnustuspalkintoja korkeatasoisesta palvelusta, laadukkaista tiloistaan ja uusista tuotteistaan.

Ensin 2600 suomalaista kokousmatkailun ammattilaista kattava verkosto valitsi Haikon voittajaksi kategorioissa Paras palvelu sekä Vuoden löytö 2016, ja sitten kansainvälinen matkailuportaali TripAdvisor myönsi hotellille Travellers’ Choice -palkinnon ja Kartanon ravintolalle 4,5/5 arvosanalla Erinomainen kohde -kunniamaininnan.

Hotelli Haikon Kartanoa ollaan kehitetty viime vuosina ja tulos näkyy nyt tyytyväisinä asiakkaina. Kartanoa pyörittävä Vuoristo-yhtiöt on investoinut viimeisen viiden vuoden aikana yli 5 miljoonaa euroa historiallisen kartanon, elämyskylpylän ja huoneiden remontteihin. Nykypäivän valistuneille työ- ja vapaa-ajanmatkailijoille eivät kuitenkaan pelkät hienot puitteet riitä, vaan saatu tunnustus on nimenomaan korkeatasoisesta, henkilökohtaisesta palvelusta.

Hotel Haikko Manor & Spa on myös vuoden 2017 Travellers’ Choice –voittaja. Kansainvälinen matkailuportaali TripAdvisor julkaisee palkinnon vuosittain, ja Haikko sijoittui luokkaan Suomen 25 suosituinta hotellia. Travellers’ Choice -palkinto on korkein TripAdvisorin myöntämä kunnianosoitus – tämä tarkoittaa että matkailuyritys on poikkeuksellisen hyvä ja kuuluu miljoonien matkailijoiden arvostelujen ja mielipiteiden perusteella parhaan prosentin joukkoon.

Samassa yhteydessä Haikon ravintola palkittiin Erinomainen kohde (4.5/5) -palkinnolla. Tässä yksi esimerkki asiakkaiden arvioista: ”Kaikin puolin upea paikka. Hienoakin hienompi miljöö, ystävällinen palvelu sekä maistuvat ruuat ja juomat. Täydellinen paikka hemmotella makuaisteja ja nauttia elämästä.”

Hotelli Haikon Kartano on suomalainen perheyhtiö ja Suomen ensimmäinen ja palkituin kartanohotelli, joka on toiminut jo vuodesta 1966. Hotellin 50. juhlavuoteen on sisältynyt mm. remontoidun elämyskylpylän sekä Anti-age –klinikan avaaminen keväällä 2016. Hotelli on Vuoristo-yhtiöt Oy:n 100% omistama kartano-, kylpylä- ja kongressihotellikokonaisuus Suomenlahden rannalla Porvoossa, 50 km Helsingistä.

ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
TripAdvisor.com
90 %
matkailu-porvooKaikin puolin upea paikka. Hienoakin hienompi miljöö, ystävällinen palvelu sekä maistuvat ruuat ja juomat. Täydellinen paikka hemmotella makuaisteja ja nauttia elämästä.