Frim-Fram Quartetilla on ilo ja kunnia saada Oscar vieraakseen Storyvillen lavalla lauantai-iltana.

Knucklebone Oscarin tavaramerkki on aina ollut rokkenroll, blues ja ultravilli liveshow, jonka musiikki on tyylillisesti sekoitus Chuck Berryä, James Brownia, BB Kingiä ja garagerokkia. Oscar on edustanut Suomea bluesin MM-kisoissa Memphisissä, kiertänyt Kiinassa, tehnyt kasan levyjä, tarjoillut UMK:ssa hulvattoman shown burleskitanssijoiden kanssa, esittänyt gospelia ja tähdittänyt täyspitkää teatterielokuvaa. Oscar has done and seen it all. Musiikki on kuitenkin aina keskiössä ja nyt repertuaarissa on rutkasti voimakasta rytmibluesia, hylkäämättä riemastuttavaa rokkenrollia ja viihteellistä lavashowta. Kuin horjuva Dean Martin kasinon hississä: huoliteltu ja siisti, mutta hieman röyhkeä ja rapea.

Tapahtuma


Frim-Fram Quartet feat. Knucklebone Oscar

 Päivä: la 22.8.
 Aika: 19:00
 Hintaluokka: 11 

 Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Storyville
Storyville
 Museokatu 8
Helsinki

Museokatu 8
Helsinki

 Hotellit läheisyydessä Kamppi


Tiesitkö? Storyvillen keittiö tarjoilee cajun creole -keittiön tuhteja ja herkullisia antimia iltaisin aina yökahteen asti. Cajun-creole-keittiön ruoka on tuhtia ja mausteista ja sen juuret ovat Yhdysvaltain Louisianassa.

À la carte -listan lisäksi ruokailija voi valita pienempää purtavaa baarin Finger Food -listalta.

Happy Jazz Club Storyville on valittu moneen otteeseen Euroopan parhaiden jazzklubien joukkoon. Ravintola tarjoaa laadukasta kotimaista ja ulkomaista livemusiikkia neljänä iltana viikossa.

VARAA PÖYTÄ

STORYVILLE JÄLLEEN MAAILMAN PARHAIDEN JAZZKLUBIEN LISTALLA