Paula Koivuniemi esiintyy Pressassa lauantaina 9.11.2013.
Paula Koivuniemi esiintyy Koko Jazzissa torstaina.

Koko kesä Kalliossa on Koko Jazz Clubin kesäkonserttien sarja, joka järjestetään nyt kolmannen kerran. Koko kesä Kalliossa tuo yhteen koko kansan rakastamat artistit sekä talon oman orkesterin, Koko Jazz Orchestran. Kesän viimeisessä illassa torstaina 28.8. Kallion suvi päättyy Paula Koivuniemen tähdittämänä.

Koko Jazz Orchestra sovittaa jokaisen artistin tuotannon helmiä maustaen ne jazzilla ja luo näin sekä itse artistille tuoreen näkemyksen hänen tuotantoonsa sekä antaa yleisölle mahdollisuuden kuulla tutut kappaleet erilaisessa musiikillisessa valokeilassa.

Ydinryhmän lisäksi eri artistien kanssa esiintyy joukko vierailevia muusikoita. Kesän 2014 artistivieraina olivat ansioituneet konkarit ja koko kansan valovoimaiset suosikkiartistit Pave Maijanen, Arja Saijonmaa, Tapani Kansa, Pepe Willberg  sekä nuorempaa polvea edustavat Zarkus Poussa ja Tuure Kilpeläinen. Ja teatterissa kun ollaan, mukana ovat myös niin teatterin kuin musiikin parissa sujuvasti sukkuloivat artistit Olavi Uusivirta ja Laura Malmivaara. Oman mausteensa soppaan hämmensivät omalle tyylilleen uskolliset Kauko Röyhkä ja Severi Pyysalo.

Koko Jazz Orchestran ytimen muodostavat vibrafonisti Arttu Takalo, basisti Timo Hirvonen sekä rumpali Jussi Lehtonen.

Koko kesä Kalliossa artistit 2014

to 28.8. Paula Koivuniemi

Ovet auki aina klo 20. Soittoaika klo 21.

Koko Jazz Club on osa KokoTeatteria, joka on 1997 perustettu vapaa ammattiteatteri. Koko Jazz Club on perustettu 2010 sen taiteellisen johtajan Timo Hirvosen aloitteesta. Nykyisin klubilla on teatterin kanssa samoissa tiloissa oma näyttämönsä sekä yhteinen hallinto. Koko Jazz Club on voittoa tavoittelematon yhteisö. Klubilla on säännöllinen konserttitoiminta ja perusohjelmisto koostuu koti- ja ulkomaisten parhaiden jazzmuusikoiden konserteista.

 

Tapahtumapaikan kotisivut: www.kokojazz.fi

[accordion]
[acc_item title=”Metrolla tapahtumaan”]Hakaniemen metroasemalta 400 metriä Tavastiaklubille
[/acc_item]
[acc_item title=”Linja-autolla tapahtumaan”]Kampin linja-auto-asemalta 2,2 km Koko Jazz Clubille
[/acc_item]
[acc_item title=”Junalla tapahtumaan”]Rautatieasemalta 1,6 km Koko Jazz Clubille
[/acc_item]
[acc_item title=”Autolla tapahtumaan”]Lähimmät parkkipaikat löytyvät Hakaniementorilta
[/acc_item]
[acc_item title=”Raitiovaunulla tai paikallisbussilla tapahtumaan”]Raitiovaunut Hakaniemen torille 1, 3, 6, 7 A9, Katso raitiovaunujen ja bussien reitit ja kaikki aikataulut: www.hsl.fi
[/acc_item]
[/accordion]

 

[divider scroll_text=”VINKKI! Muista hotellivaraus”]

Hotelli lähellä Koko Jazz Clubia

[column col=”1/4″]

Hotelli Scandic Paasi Helsingin Siltasaaressa tarjoaa modernin majoituksen.
Hotelli Scandic Paasi Helsingin Siltasaaressa tarjoaa modernin majoituksen.

Scandic Paasi
[/column]