Vuodesta 1997 asti rytmiä Pitkänsillan paremmalle puolelle tuonut Rytmihäiriöklubi tarjoaa livejazzia kaiken maailman tyyliin keskiviikkoiltaisin. Keskiviikkona 21.8. lavalle nousee Forest Chorus yhdessä saksofonisti Mikko Innasen kanssa.

Forest Chorus perustettiin  Banffissa, Kanadassa kesällä 2018. Se on globaali jazzyhtye, sillä yhtyeen jäsenet vaikuttavat tällä hetkellä Los Angelesissa, Buenos Airesissa sekä Helsingissä. Yhtye tekee ensiesiintymisensä Juttutuvassa, jossa bändin vieraana on saksofonitaiteilija Mikko Innanen. Yhtye soittaa uunituoretta modernia jazzmusiikkia  ja äänittää ensilevynsä elokuussa Helsingissä.

Tapahtuma


Rytmihäiriö -Kesäjazz: Forest Chorus feat. Mikko Innanen

 Päivä: ke 21.8.
 Aika: 21:00
 Hintaluokka: 0€ 
 PÖYTÄVARAUS
 Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Juttutupa
Juttutupa
 Säästöpankinranta 6
Helsinki

Säästöpankinranta 6
Helsinki

 Hotellit läheisyydessä Kallio


 PÖYTÄVARAUS

Elämänmakuinen Juttutupa on Helsingin vanhimpia ravintoloita ja sen juuret ulottuvat aina vuoteen 1884 asti. Rytmihäiriöklubistaan tunnettu ravintola on raikkaan kansanomainen. Juurevaa musiikkia soitetaan laidasta laitaan ja yleisöksi mahtuvat sulassa sovussa niin tavalliset helsinkiläiset kaduntallaajat, taidealan työläiset kuin elämän kiiltävään puoleen mieltyneet kaupunkilaiset.

Juttutuvan keittiöpäällikkönä toimii Christian Altmann (tieto 1.1.2019). Ravintolan suosituin annos on hampurilainen. Klassikkoannoksista kannattaa kokeilla esimerkiksi voissa paistettuja muikkuja tai paistettua naudanmaksaa.