katy-perry-keikat-helsinki

Katy Perrystä tuli viime vuonna maailman seuratuin Twitter-vaikuttaja, UNICEFin lähettiläs, hän oli ehdolla kahdessa kategoriassa Grammy Awardsissa ja voitti vastikään MTV European Music Awardsissa parhaan naisartistin palkinnon.

Hänen tunnetuimpiin hitteihinsä lukeutuvat esimerkiksi ”I Kissed A Girl”, ”Hot n Cold”, ”Waking Up In Vegas”, ”Teenage Dream”, ”Last Friday Night (T.G.I.F.)”, ”Firework”, “Roar” ja “Dark Horse”.

Katy Perryn kolmas studiolevy ”PRISM” julkaistiin viime vuonna ja se debytoi iTunes-listan ykkössijalla 97 maassa ja teki ennätyksen ensimmäisen julkaisuviikon myynneillään Yhdysvalloissa. Sittemmin albumi on myynyt yli kuusi miljoonaa kappaletta. Levyn ensimmäinen single ”Roar” oli megahitti ympäri maailmaa ja löytyi 96 maan iTunes-listan kärkipaikalta. ”Roar” nousi myös Yhdysvaltojen Billboard Hot 100 -listan ykkösijalle ja siitä tuli Perryn kahdeksas ykköshitti kyseisellä listalla. Single on myynyt yli 10 miljoonaa kappaletta ja ennätyksiä on rikottu useissa eri maissa. Levyltä nostettu kakkossingle ”Dark Horse” on puolestaan noussut iTunes-listaykköseksi 38 maassa ja kärkiviisikkoon 90 maassa.

Prismatic World Tour -show’n näyttävyyttä on kehuttu vuolaasti. Popshow’ssa nähdään mitä mielikuvituksellisimpia esiintymisasuja, hengästyttävää akrobatiaa yleisön päiden yläpuolella, näyttävyydessään omaa luokkaansa oleva lavastus sekä tietysti kuullaan liuta Perryn tarttuvia superhittejä.

Katy Perryn Lontoon keikoista sanottua:
”Spectacular!” – Financial Times (5 tähteä)
“Katy Perry Smashes First London Show!” – Mirror
“Katy Perry is the pride of London… a brilliant pop show!” – The Sun
”Katy Perry, the perfect pop star” – Evening Standard (4 tähteä)
“Eye wateringly colourful and relentlessly energetic… a whole lot of fun!” – Express

CHARLI XCX AVAA KATY PERRYN KONSERTIN

Rakettimaista maailmanvalloitusta tekevä Charli XCX on vahvistunut Katy Perryn maaliskuisen Helsingin konsertin lämmittelijäksi. Katy Perryn näyttävän Prismatic World Tour -kiertueen show nähdään Helsingin Hartwall Arenalla keskiviikkona 18. maaliskuuta. Konsertin liput ovat myynnissä Lippupisteessä.

Tänä kesänä ”Boom Clap” -hitillään soittolistoja hallinnut Charli XCX tunnetaan myös yhteistyöstään ruotsalaisduo Icona Popin kanssa hittisinkulla ”I Love It”. Parikymppinen laulaja-lauluntekijä on ehtinyt kiertää Coldplayn, Santigoldin ja Justicen kanssa ja kerätä musiikkivideoillaan yli 250 miljoonaa katselua Youtubessa.

Suomalaisyleisölle Charli XCX on tuttu myös kesän huikeasta Ruisrockin keikasta ja kevään klubivierailusta Ellie Gouldingin lämppärinä. Tällä viikolla Charli XCX nähdään MTV Push -tapahtuman tähtenä The Circuksessa torstaina 11. syyskuuta.

 

KONSERTTI:
Katy Perry (USA) – The Prismatic World Tour
Ke 18.3.2015 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 18.30

LIPUT:
Myyntiin ma 9.6.2014 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 79,50 euroa Lippupisteen myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,98 euroa / min +pvm) sekä netistä www.lippu.fi

LISÄTIEDOT:
Live Nation Finland

Tapahtumapaikan kotisivut: www.hartwallarena.fi
Autolla tapahtumaan

Pysäköintijärjestelyt Hartwall Areenalla: Henkilöautojen pysäköinti tapahtuu joko Hartwall Areenan pysäköintihallissa tai Messukeskuksen pysäköintialueella. Hinnat: 2 € / alkava tunti , koko päivä 20 €, tapahtumalippu 9 € (maksetaan sisäänajettaessa rahastajalle sis. noin 5 h paikoitusta) Parkkipalveluiden maksuvälineenä käy ainostaan käteinen raha. Linja-autojen (tapahtumiin tulevat rymät) pysäköinti ainoastaan Messukeskuksen P-alueella. Bussit jättävät asiakkaat Messukeskuksen parkkipaikalle, mihin bussit pysäköidään ja asiakkaat kävelevät sieltä Hartwall Areenalle. Tapahtuman loputtua asiakkaat kävelevät Messukeskuksen parkkipaikalle ja siirtyvät siellä busseihin. Tämä on kaikkein kätevin tapa. Messukeskuksesta on viitoitettu kävely- ja tunneliyhteys n. 200m Hartwall Areenalle. Asiakkaiden jättö areenan edessä olevalle bussipysäkille on hankalaa ja nouto sieltä on tapahtuman loputtua mahdotonta.
Junalla tapahtumaan

Kaikki lähi- ja kaukoliikenteen junat pysähtyvät Pasilan asemalla. Junalla voi tulla Helsingin keskustastakin, josta junamatka vie 5 minuuttia. Asemalaiturin numero 5B pohjoispäädyn alikulkutunnelin kautta pääsee Hartwall Areenalle johtavalle kävelytielle. Kävematka Areenalle kestää noin viisi minuuttia.

Aikataulut: www.vr.fi ja www.hsl.fi

Bussilla tai raitiovaunulla tapahtumaan

Keskustasta Hartwall Areenalle kulkevat bussit 23 ja 69, jotka pysähtyvät  pysähtyvät lähellä Hartwall Areenaa, YLEn ison pajan edessä. Pysäkiltä kävelee Hartwall Areenalle n. 10 minuuttia. Myös rengaslinljat 22 ja 30 pysähtyvät samalla pysäkillä. Poikittaislinjoilla 50, 57 ja 59 on pysäkit Hakamäentiellä Hartwall Areenan kohdalla.

Raitiovaunujen 7A ja 7B reitit kulkevat Pasilan aseman kautta. Matka keskustasta kestää noin puoli tuntia. Käyttämällä asemalaiturin 5B päästä lähtevää kulureittiä matka pysäkiltä Hartwall areenalle vie alle kymmenen minuuttia.

Muiden bussien reitit ja kaikki aikataulut: www.hsl.fi
Tapahtumapaikan kotisivut: www.hartwallarena.fi

 

Hotelli lähellä Hartwall-Areenaa

hotelli-lahella-hartwall-areenaaHoliday Inn Helsinki Exhibit & Convention Center – Helsinki

Sokos Original Hotel Pasila Hartwall Areenan laheisyydessaOriginal Sokos Hotel Pasila Helsinki