Hotelli Katajanokalla - Best Western Premier Hotel Katajanokka

Etsitkö romanttista ja persoonallista hotellia, joka tarjoaa erilaisen lomaelämyksen? Helsingin Katajanokalla sijaitsee ainutlaatuinen hotelli, joka on samalla myös kokemisen arvoinen nähtävyys.

VARAA HUONE

Maailman laajin matkailusivusto TripAdvisor on valinnut vuoden 2015 suosituimmat hotellit Suomessa. TripAdvisor Travellers’ Choice 2015 palkinnot perustuvat asiakkaiden hotelleille antamiin arvioihin. BEST WESTERN PREMIER Hotel Katajanokka on saadun asiakaspalautteen perusteella Suomen kuudenneksi suosituin sekä kolmanneksi romanttisin hotelli.

Lisäksi hotelli valittiin kahdeksanneksi suosituimmaksi hotelliksi palvelun osalta. Asiakkaat kuvailivat hotellia muun muassa tunnelmalliseksi, omalaatuiseksi sekä miellyttäväksi ja erittäin rauhalliseksi.

BEST WESTERN PREMIER Hotel Katajanokka on moderni ja ainutlaatuinen hotelli Helsingin Katajanokalla historiallisessa vankilaympäristössä sekä aivan kaupungin sydämessä. Vuoteen 2002 saakka vankilana toiminut rakennus avattiin hotellina vuonna 2007, jolloin sen 164 sellistä tehtiin 106 hotellihuonetta. Muodonmuutoksen kokeneessa rakennuksessa voi edelleen aistia vankilamiljöön hotellin käytävillä. Hotellissa on säilytetty yksi eristysselli ja yksi ryhmätyrmä alkuperäiskunnossa. Nämä nähtävyydet voi kokea hotellivierailun aikana.

Vankilaravintola Sakke Järvenpään käsialaa

Tunnelmallisen, vankilahenkinen Jailbird-ravintolakokonaisuus on Sakke Järvenpään käsialaa. Kesäisin erikoisuutena on myös terassiravintola vankilamiljöössä.

Ravintolan erikoisuuksiin kuuluvat mm. Rytin härkä: kokonaisena grillattu 2 kg:n häränsisäfilee sekä Linnanpihan härkää.

Best Western Hotel Katajanokan kotisivut

Muut Best Western hotellit Helsingissä

Best Western Hotel Carlton

Best Western Plus Hotel Haaga