Tapahtumat - 14 kesä 19

pe 14.6.
20:00
Korjaamo | Töölönkatu 51, Helsinki | iCal

Jokainen meistä on ollut nuorena nolo. Kaikkein noloimmat meistä eivät koskaan voi unohtaa nolouttaan, sillä he kirjoittivat päiväkirjaa, eivätkä tajunneet hävittää sitä ennen kuin sille kertyi tunnearvoa.

Päiväkirjaklubilla nämä nyt jo aikuisiksi varttuneet itsetietoiset murheenkryynit jakavat nolot kirjoituksensa yleisölle. Merkinnät ensirakkauksista, vanhemmista ja nuoruuden ahdistuksista ovat paitsi liikuttavia ja traagisia myös käsittämättömän hauskoja, kun ne kuulee entisen nuoren lukemana.

Päiväkirjaklubi on myötähäpeää, naurua ja ennen kaikkea tunnistettavia tunteita siltä ajalta, kun kuvittelit, että olet ajatuksiesi kanssa täysin yksin – mutta kyllä me olimme kaikki siellä. Klubilla luetaan paitsi päiväkirjamerkintöjä myös rakkauskirjeitä ja kouluaineita. Mitä nolompaa, sen parempaa. Samaistuminen ja yhteenkuuluvuuden tunne on parhaimmillaan noussut hurmokseksi näillä klubeilla.

Ensimmäinen Päiväkirjaklubi järjestettiin Helsingin Kulttuuritehdas Korjaamolla joulukuussa 2014 loppuunmyydylle katsomolle ja siitä lähtien päiväkirjoja Korjaamolla luettu tasaiseen tahtiin.

Klubia pyörittää kaksi koomikkoa: Risto Koo Järvinen, joka on (valitettavasti) kirjoittanut päiväkirjoja koko ikänsä ja Eeva Vekki, jota hävettää joka kerta nousta lavalle omien päiväkirjojensa kanssa.


Tapahtuma


Päiväkirjaklubi: Risto Koo Järvinen ja Eeva Vekki
Päivä: pe 14.6.
Aika: 20:00
Hintaluokka: 16 Tiketti.fi

Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


Tapahtumapaikka


Korjaamo
Korjaamo
Töölönkatu 51
Helsinki

Töölönkatu 51
Helsinki

Hotellit läheisyydessä Töölö


KOHOKOHTIA

ke 30.10.19:00 Feminist Comedy Night with Jamie MacDonaldKorjaamo
to 12.12.19:00 Feminist Comedy Night with Jamie MacDonaldKorjaamo