anna-mari-kahara-keikatAnna-Mari Kähärän 30-vuotista säveltäjätaivalta juhlitaan Kapsäkissä koko syyskauden ajan. Perjantaina 13.12. hänen vieraakseen astuu kaksi miestä ja nainen:  Sara Puljula, Marko Puro ja Tero Kling.

Kuoro on levyttänyt useita Kähärän kappaleita ja tehnyt yhteistyötä säveltäjän kanssa jo vuosien ajan. Tulevassa konsertissa Philomela esittää Kähärän upeaa moniäänistä ohjelmistoa yhteisten vuosien ajalta. Helsingissä toimiva Philomela on 2000-luvun kuluessa noussut yhdeksi Suomen arvostetuimmista kuoroista. Musiikkineuvos Marjukka Riihimäki on johtanut Philomelaa sen perustamisesta lähtien. Philomela voitti kuorojen maailmanmestaruuden World Choir Games -kilpailuissa Latvian Riiassa 2014.

30 vuotta Anna-Mari Kähärän sävellyksiä

Anna-Mari Kähärä on arvostettu ja monipuolinen taiteilija, joka tunnetaan mittavasta työstään suomalaisen kulttuurin kentällä mm. säveltäjänä, sovittajana, tuottajana ja laulajana. Hänen sävellyksiään ovat tulkinneet lukuisat lauluyhtyeet, kuorot, sinfoniaorkesterit ja solistit. Vankan bänditaustan omaava Kähärä tunnetaan oman orkesterinsa lisäksi myös useista muista eri kokoonpanoista, mm. How Many Sisters ja Pekka Kuusisto & The Luomu Players. Hänet palkittiin taiteen Suomi-palkinnolla ja ensimmäisenä naispuolisena artistina Suomen Jazzliiton Yrjö-palkinnolla vuonna 2002. Kapsäkin konserteissa Kähärä toimii emäntänä.

[toggle_box]
[toggle_item title=”NÄYTÄ SYYSKAUDEN VIERAAT” active=”false”]

13.12. klo 19 Vääränlainen mies -konsertti

Kristiina Halttu tulkitsee lauluja yhdessä monipuolisten teatterimuusikoiden, Sara PuljulaMarko Puro ja Tero Klingin kanssa. Lauluja kuullaan ainakin tuulisista terasseista, kiehuvista perunoista, avarasylisistä naisista sekä tietenkin vääränlaisista miehistä.

[/toggle_item]
[/toggle_box]

Liput Kapsäkistä: 20/16 €
Sirpale eilistä ja Vääränlainen mies -konserttien liput: 28/24 €

allotria-keikat-tapahtumatMusiikkiteatteri Kapsäkki & Ravintola Allotria
Hämeentie 68, 00550 Helsinki
Lipunmyynti: 09 260 0907

Tapahtumapaikan kotisivut: www.kapsakki.fi

[accordion]
[acc_item title=”Metrolla tapahtumaan”] Kapsäkkin on 250 metriä Sörnäisten metroasemalta koiliseen
[/acc_item]
[acc_item title=”Linja-autolla tapahtumaan”]Kampin linja-auto-asemalta 3,8 km Koko Jazz Clubille
[/acc_item]
[acc_item title=”Junalla tapahtumaan”]Rautatieasemalta 2,6 km Koko Jazz Clubille
[/acc_item]
[acc_item title=”Autolla tapahtumaan”]Tieto puuttu
[/acc_item]
[acc_item title=”Raitiovaunulla tai paikallisbussilla tapahtumaan”]Raitiovaunut 7A ja 7B pysähtyvät ravintolan edustalla, 6 ja  8. Sörnäisten metroaseman jälkeen. Katso raitiovaunujen ja bussien reitit ja kaikki aikataulut: www.hsl.fi
[/acc_item]
[/accordion]

 

[divider scroll_text=”VINKKI! Muista hotellivaraus”]

Hotelli lähellä Kapsäkkiä

[column col=”1/4″]

Hotelli Scandic Paasi Helsingin Siltasaaressa tarjoaa modernin majoituksen.
Hotelli Scandic Paasi Helsingin Siltasaaressa tarjoaa modernin majoituksen.

Scandic Paasi
[/column]