evento-olo
Katja Henttunen, Petri Lukkarinen ja Jari Vesivalo

Tapahtuma-alan tunnustuspalkinnot jaettiin kymmenessä sarjassa Evento Awards -kilpailussa. Ravintola-sarjan voittajaksi etsittiin ravintolaa, joka tarjoaa onnistuneet puitteet kokouksille ja juhlille: illallisille, aamiaistilaisuuksille tai vaikkapa bisneslounaille. Olo vei voiton!

Iloiset ravintoloitsijat Katja Henttunen, Petri Lukkarinen, Jari Vesivalo ja Pekka Terävä hehkuttavat Suomen parhaan ravintolan tittelistä osaavaa henkilökuntaansa.

– Meitä kehuttiin erinomaisesta ruoasta, loistavasta palvelusta ja monipuolisuudesta erilaisten tilaisuuksien tapahtumapaikkana. Meiltähän onnistuvat niin aamiaistilaisuudet, bisneslounaat, monen ruokalajin illalliset kuin suuret kemutkin, Katja kertoo.

Pieninempien ravintolaelämysten lisäksi Olossa on mahdollista järjestää 100 henkilön ruokaluja ja cocktailtilaisuuksia jopa 200 henkilölle ravintolan Lampa-salissa, joka on sisustettu historiallisen Lampan talon lasitetulle sisäpihalle.

Toista kertaa järjestetyssä Evento Awardsissa palkittiin niin tapahtumaosaajia, -paikkoja kuin tapahtumatoimistojakin.

– Meille tapahtuma on vaikkapa kahden ihmisen kohtaaminen ravintolassamme. Mutta jos ajattelemme perinteisessä mielessä tapahtumia isompina kohtaamisina, järjestämme niitä satoja vuodessa, Katja toteaa.

Ravintola Olon lisäksi ravintolarintamalla tunnustusta sai Vanajanlinna majoituspaikkana. Parhaaksi tapahtumapaikaksi tuomaristo rankkasi Lahden Sibeliustalon.

Tapahtuma-alan kokonaisvaltaisesti huomioiva Evento Awards -kilpailu sai liikkeelle sekä ammattilaiset että kilpailun järjestäneen Evento+S&A-lehden lukijat. Tapahtumatoimistot lähettivät neljään sarjaan lähes 70 työtä ja lukijoilta tuli satoja ehdotuksia kuuteen eri sarjaan.

Kilpailu huipentui 25. maaliskuuta Helsingissä Kattilahallissa järjestettyyn palkintojuhlaan, jossa jaettiin Evento Awards -tunnustuspalkinnot. Voittajat valitsi kotimaisista ja kansainvälisistä markkinointiviestinnän ja tapahtuma-alan osaajista koottu tuomaristo, johon kuuluivat muun muassa yhdysvaltalainen puhuja ja kirjailija Laura Schwartz, Event ROI Instituten johtaja Dr. Elling Hamso, Rome Advisorsin perustaja ja Digitalist Networkin pääsihteeri Ville Tolvanen sekä Bulevardin Viestinnän innovaatiojohtaja Wille Wilenius.

Katso Evento Awards -voittajat täällä!

Kuva: Olon kotisivut