Sokos Solo Hotel Toni. Kuva: Visit Finland.
Sokos Solo Hotel Toni. Kuva: Visit Finland.

Cityjoulu hotellissa

Erilainen, kiireetön ja valmiiksi tehty joulu tunnelmallisessa miljöössä kiinnostaa joulunviettäjiä. Solo Sokos Hotel Torni tarjoilee asiakkailleen joulutunnelmaa, rauhaa ja makujen runsautta joululounailla ja -illallisilla. Jouluaatoksi voi itselleen paketoida suositun illallis- ja yöpymiskokonaisuuden.

Solo Sokos Hotel Torni tarjoaa tänäkin vuonna mahdollisuuden nauttia valmiiksi tehdystä joulusta. Ravintola Tornissa katetaan joululounas 28.11. alkaen ja jouluillallinen 9.12. alkaen. Myös jouluaaton voi viettää Tornissa, sillä jouluherkut nautitaan valmiista joulupöydästä ja illan voi halutessaan kruunata majoittumalla tunnelmallisessa hotellissa.

Ravintola Tornin tarjoama joulubuffet sisältää alkuruokabuffetin, kolme pääruokavaihtoehtoa sekä kaksi jälkiruokavaihtoehtoa. Herkullinen alkuruokabuffet koostuu muun muassa erilaisista merenantimista silleistä ostereihin, leikkelepöydästä, salaateista, joulukinkusta, laatikoista sekä juustoista. Tämän jälkeen pöytiin tarjoillaan joko jänispataa, päivän kalaa tai ankanrintaa viikunakastikkeen kera. Makuelämyksen kruunaa vielä praliinipannacotta tai maitosuklaamousse.

– Valmiiksi tehdystä joulusta on tullut yhä suositumpaa. Perinteisiin saadaan vaihtelua, kun arjesta irrottaudutaan meidän tunnelmallisessa miljöössä Helsingin sydämessä. Monet vierailevat aattona sukulaisten luona, mutta haluavat yöpyä muualla. Hotelli Torni on vaihtoehto sukulaisten nurkille. Erilainen, kiireetön ja valmiiksi tehty joulu sopii niin helsinkiläisille kuin ulkopaikkakuntalaisille, kertoo hotellinjohtaja Päivi Holmberg.

Viime vuonna joulun aika Solo Sokos Hotel Tornissa oli suosittu niin joulubuffetin kuin yöpymisen osalta. Ravintola Tornin jouluaaton illallinen oli loppuunmyyty.

– Joulun ajasta odotetaan viime vuoden tapaan suosittua. Jouluvarauksia tulee tiputellen, mutta suurin varausryntäys tulee tyypillisesti joulukuussa, sanoo ravintolatoimenpäällikkö Riitta Liikamaa Solo Sokos Hotel Tornista.

Solo Sokos Hotel Torni

Solo Sokos Hotel Torni on kaupungin sydämessä elävä klassikko, joka on yksi Helsingin vanhimmista yhtäjaksoisesti toimineista hotelleista. Tornin ainutlaatuinen tunnelma syntyy yksilöllisestä palvelusta, pienistä yksityiskohdista, kokonaisvaltaisesta taide-elämyksestä ja tuhansista tarinoista. Hotellin 152 huonetta edustavat art deco- ja jugend-tyylejä ja persoonalliset kokous- ja juhlatilat ovat erilaisten tilaisuuksien suosikkipaikkoja. Ravintola Torni, Ateljee Bar, American Bar ja irlantilaishenkinen O’Malley’s ovat kaikki omaa tunnelmaansa huokuvia kaupunkilaisten kohtaamispaikkoja. Solo-ideologian mukaisesti Torni on paljon muutakin kuin rakennus ja osoite: sillä on ainutlaatuinen luonne ja persoona.

Lue myös: Suomen vanhin uimahalli Yrjönkadulla on Helsinki-kokemus parhammillaan