hurtsUuden albuminsa ”Exile” juuri julkaissut synapop-duo astuu estradille Helsingin Jäähallissa lauantaina 2. marraskuuta. Lämppärinä nähdään australialais-ruotsalainen elektropop-duo Say Lou Lou. Konsertin liput ovat myynnissä 13.8. alkaen Lippupalvelussa ja Tiketissä.

Elegantin ja arvoituksellisen Hurtsin läpimurto maailmanlaajuiseen suosioon tapahtui vuonna 2010 julkaistun ”Happiness”- esikoisalbumin siivittämänä. Duon selkeä, mustavalkoisen minimalistinen estetiikka ja 80-luvun new waven ja elektropopin kanssa flirttailevat kappaleet olivat kuin vastaisku 2000-luvun popin kiiltokuvapinnalle ja mahtipontiselle show-mässäilylle. Alkuvuodesta julkaistu kakkosalbumi, ”Exile” uhkuu mahtipontista melankoliaa kuin Depeche Mode tai Pet Shop Boys traagisimmillaan.

Hurts on valloittanut suomalaiset sydämet puhuttelevalla musiikillaan. Ahkerasti Suomessa keikkaillut Hurts on noussut suursuosioon loppuunmyytyjen, hurmoksellisten keikkojen ja kahden julkaistun albumin menestyksen myötä. Uuden ”Exile”-albumin kannessa komeileekin kuin tervehdyksenä suomalaisille: ”Onnellisuus maanpaossa.”

Australialais-ruotsalainen Say Lou Lou julkaisi viimeisimmän singlensä ”Julian” toukokuussa. The Churchin Steve Kilbeyn identtisten kaksostyttärien Elektra ja Miranda Kilbeyn muodostaman duon soundia on kuvailtu mm. dream waveksi ja eteeriseksi elektropopiksi.

exile
€ 11.95 (€ 17.95) – Hintatiedot: CDON.COM 6.8.2013

Keikka:
HURTS (UK)
+ special guest Say Lou Lou (AU/SE)
La 2.11.2013 Helsinki, Jäähalli
Ovet klo 19

Liput:
Myyntiin ti 13.8. klo 9
Liput toimituskuluineen alkaen 48,50 euroa Lippupalvelun myyntipisteissä, puhelinpalvelussa  0600-10-800 (1,96 €/min + pvm) ja netissä www.lippupalvelu.fi sekä Tiketin myyntipisteissä, puhelinpalvelussa 0600-1-1616 (1,78 €/min +pvm) ja netissä www.tiketti.fi