scandic-paasi-hotellit-helsinki

Tutkimus osoittaa, että hyvä wifi-yhteys on yksi tärkeimpiä kriteerejä hotellia valittaessa. Scandic parantaakin langattoman nettiyhteytensä laatua 140 pohjoismaisessa hotellissa uusimman teknologian avulla. Uudet järjestelmät toimittaa Swisscom ja ne ovat käyttövalmiina hotelleissa vuoden 2014 alussa.

Vuonna 2004 Scandic keräsi huomiota tarjoamalla ensimmäisenä hotelliketjuna Euroopassa langattoman internet-yhteyden veloituksetta kaikissa hotelleissaan. Siihen saakka hotellit, jotka kykenivät tarjoamaan vierailleen langattoman internet-yhteyden, myös laskuttivat sitä käyttäviä asiakkaitaan raskaalla kädellä.

Scandic ymmärsi jo silloin, että ilmainen internet-yhteys tulisi olemaan tulevaisuudessa perusedellytys. Nykyään nettiyhteys on hotelleissa itsestäänselvyys siinä missä mukavat sängyt ja juokseva vesikin.

– Muuttuneet elämäntavat asettavat hotelleille uudenlaisia haasteita. Internet on tärkeä palvelu, sillä olemme tottuneet työskentelemään eri paikoissa, katsomaan elokuvia netissä, juttelemaan Skypessä sekä käyttämään muita nettipalveluja. Lukuisat tutkimukset osoittavat, että ilmainen nettiyhteys on yksi tärkeimpiä tekijöitä hotellia valittaessa, sanoo Scandicin brändijohtaja Johan Michelson.

Scandicin innovatiivinen ajattelu sekä digitaalisen teknologian kehitys tarjosivat pohjan kattavalle tarjouskilpailulle, jonka kriteereinä olivat: laatu, tekninen sovellus ja innovatiivisuus. Voiton kisassa vei Swisscom.

– Tarkoituksenamme on tarjota vieraillemme wifi-yhteys, jonka toiminta-alue ja suorituskyky on laajempi sekä panostaa tekniseen alustaan, joka sopii paremmin päivittäiseen toimintaamme, sanoo Michelson.

Uusi järjestelmä otetaan käyttöön vuoden 2014 alkupuolella.