Perjantaina 27.8. Huvilateltassa esiintyvät Yeboyah (kuvassa), Suad, Gracias ja Isaac Sene.

Helsingin juhlaviikot on Pohjoismaiden suurin monitaidefestivaali, joka järjestetään vuosittain elo-syyskuun vaihteessa. Juhlaviikkojen tehtävänä on tarjota laajalle kotimaiselle ja ulkomaiselle yleisölle ainutlaatuisia taide-elämyksiä.

Vuonna 2021 Helsingin juhlaviikot järjestetään 19.8.–5.9. Taiteiden yötä ei vuonna 2021 järjestetä.

Kaikki liput ja tapahtumat Ticketmaster.fi

[TO 19.8.] Yona & Tapiola Sinfonietta

Laulaja-lauluntekijä Yonan ja Tapiola Sinfoniettan yhteistyö luo vaikuttavat puitteet heittäytyä musiikin ja tunteiden suuriin aaltoihin. Yona on kertonut tarvinneensa alkuvuodesta ilmestyneelle Uni johon herään -albumilleen sinfoniaorkesterin taustalle, jotta pystyisi välittämään kaikki riipivän voimakkaina kokemat tunteensa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Yona esiintyy livenä Tapiola Sinfoniettan kanssa. Kapellimestarina toimii Taavi Oramo. Konsertissa on sekä istuma- että seisomapaikkoja voimassa olevat rajoitukset huomioiden. Istumapaikat eivät ole ennakkoon varattavissa.

[PE 3.9.] Jesse Markin Experience

Jesse Markinin sooloura on ollut yhtä nousujohdetta, ja nyt laulaja-räppäri saapuu laajennetulla erikoiskokoonpanolla Huvilaan. Folk-esikoislevyllään kaksi Emma-palkintoa ja Teosto-palkinnon napannut Markin yhdistelee musiikissaan elektroa, hiphopia ja indietä ja rakentaa myös kansainvälistä uraa. Jesse Markin Experience tarjoilee uudelleen sovitettuja kappaleita komean 10-henkisen bändin voimin. Luvassa on myös musiikkia uudelta Noir-albumilta. Konsertissa on sekä istuma- että seisomapaikkoja voimassa olevat rajoitukset huomioiden. Istumapaikat eivät ole ennakkoon varattavissa.

Tapahtumapaikka


Huvila-teltta ja useita muita tapahtumapaikkoja
 Eläintarhantie 8
Helsinki

Eläintarhantie 8
Helsinki

 Hotellit läheisyydessä