haloo-helsinki-2
Haloo Helsinki! on nelihenkinen rock-yhtye, jonka vahvuuksia ovat alusta asti olleet vakuuttavat live-keikat ja energiset rock-kappaleet.

The Circuksessa 13.12.2014 esiintyvä Haloo Helsinki! on yksi tämän hetken suosituimmista suomirockyhtyeistä. Bändin kiertue starttaa lokakuussa kattavan konserttisalikiertueen. Kiitos ei ole kirosana-kiertue käsittää 11 konserttisalikeikkaa sekä 12 klubikeikkaa.

Bändin viidennen studioalbumin Kiitos ei ole kirosana virallinen julkaisupäivä on 3. lokakuuta. Levyn sävellykset ovat yhtyeen käsialaa ja sanoituksista vastaa Elli Haloo.

Levyn ensimmäinen single Beibi ilmestyi äskettäin ja nousi nopeasti radiolistan ykköseksi. Single kohosi myös iTunesin ladatuimmaksi ja Spotifyn kuunnelluimmaksi kappaleeksi viikossa.

Haloo Helsinki! on vakiinnuttanut jykevän aseman suomirockin kentässä positiivisella energiallaan, musiikillaan ja karismallaan. Yhtyeellä on takana yli 500 keikkaa, se on julkaissut 16 singleä, neljä albumia ja oli sekä radioiden soitetuin kotimainen artisti, että vuoden kuunnelluin artisti Spotifyssa vuonna 2013. Bändin kaksi viimeisintä albumia ovat olleet myyntimenestyksiä. “III” -albumi (2011) on myynyt platinaa (yli 30000 kpl) ja viimeisin albumi “Maailma on tehty meitä varten” (2013) on myynyt tupla-platinaa (yli 40000 kpl).

Tapahtuman tiedot

13.12. Helsinki, The Circus (ikärajaton)

13.12. Helsinki, The Circus (K-18)

Tapahtumapaikan kotisivut: thecircus.fi

[accordion]
[acc_item title=”Metrolla tapahtumaan”]Kampin metroasemalta 100 metriä The Circukselle
[/acc_item]
[acc_item title=”Linja-autolla tapahtumaan”]Kampin linja-auto-asemalta 100 metriä The Circukselle
[/acc_item]
[acc_item title=”Junalla tapahtumaan”]Rautatieasemalta 700 metriä The Circukselle
[/acc_item]
[acc_item title=”Raitiovaunulla tai paikallisbussilla tapahtumaan”]Katso raitiovaunujen ja bussien reitit ja kaikki aikataulut: www.hsl.fi

[/acc_item]
[/accordion]

 

[divider scroll_text=”VINKKI! Muista hotellivaraus”]

Hotelli lähellä The Circusta

[column col=”1/4″]
Hotelli Scandic SimonkenttäScandic Simonkenttä
[/column]