slash-keikat-helsinki

Kitaristivirtuoosi Slash saapuu alkukesästä konsertoimaan Helsinkiin. Kolmannen sooloalbuminsa “World On Fire” julkaissut rock-ikoni nähdään yhdessä Myles Kennedyn ja The Conspiratorsin kanssa Helsingin Jäähallissa torstaina 28. toukokuuta.

Rockin tärkeimpiin suunnannäyttäjiin lukeutuva Slash ei juuri esittelyjä kaipaa. Guns’n’Rosesin kitaristina maailmanlaajuiseen suosioon 80-luvulla ”Appetite For Destruction” -albumin myötä noussut Slash on lunastanut vuosien saatossa paikkansa yhtenä historian suurimmista kitarasankareista. Grammy-palkitun muusikon tähdittämiä albumeita on myyty maailmanlaajuisesti 100 miljoonaa kappaletta ja herran lähes 30-vuotinen ura on tunnustettu Rock and Roll Hall of Fame -kunnia-arvolla.

Slash´s Snakepit -kokoonpanossa ja Velvet Revolverissa soittanut sekä useisiin yhteistyöprojekteihin panoksensa antanut Slash julkaisi viime syyskuussa kolmannen sooloalbuminsa ”World On Fire”, joka on jatkoa vuonna 2010 alkaneelle yhteistyölle laulaja Myles Kennedyn ja The Conspiratorsin kanssa. Laulaja Myles Kennedyn ja Slashin yhteistyö käynnistyi Kennedyn vieraillessa yhtenä Slashin esikoissoololevyn solisteista Iggy Popin, Ian Astburyn ja Ozzy Osbournen rinnalla. Slashin ja Kennedyn välinen henkilökemia ja yhdessä luomisen ilo koettiin myös Suomessa pari vuotta sitten, kun parivaljakko esiintyi Helsingin Hartwall Arenalla helmikuussa 2013.

KONSERTTI:
Slash featuring Myles Kennedy and the Conspirators (USA)
To 28.5.2015 Helsinki, Jäähalli
Ovet klo 19

LIPUT:
Myyntiin ma 2.3.2015 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 59,50 euroa Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-10-800 (1,96 euroa/min + pvm) ja 0600-10-020 (6,79 euroa/puhelu + pvm) ja netistä www.lippupalvelu.fi