maarja-nuut-etno-espa

MUISTA MYÖS MAJOITUS! ERIKOISTARJOUS alk. 79 €/2hh/vrk​ Koko vuoden hotelli- ja kylpyläyöt nyt ​tarjouksessa. Myös kesä! ​ Varauskoodi: TRAVEL | Varaa 25.1. asti https://www.scandichotels.fi/tarjoukset

Maarja Nuut torstaina 14.8.2014 klo 16.

Urbaani nykykansanmusiikki esittäytyy jälleen Espan lavalla. Helsingin vihreässä sydämessä Etno-Espa-tapahtuma esittelee kahden viikon aikana joka arki-iltapäivä ilmaiseksi suomalaisen kansanmusiikin jo kansainvälisiä huippuja sekä nuoria tulevaisuuden lupauksia.

Etnofestivaali tarjoaa monipuolisen läpileikkauksen kotimaisen kansanmusiikin tähän päivään. Paikalla on artistivieraita myös ulkomailta. Maarja Nuut on arvostettu viulisti ja laulaja Virumaalta, Pohjois-Virosta. Maarjan musiikki on saanut paljon vaikutteita perinnemusiikista. Musiikissaan hän yhdistelee perinteisiä tanssimelodioita, lauluja ja tarinankerrontaa live-elektroniikkaan.

10-vuotisjuhlavuotena Etno-Espan oheisohjelmistoa nähdään myös Espan puiston ulkopuolella. Kansallisteatterin Lavaklubilla sanataide kohtaa kansanmusiikin ja Juhlaviikkojen KoeHelsinki-tilassa vietetään Etno-Espan virallisia synttäribileitä.

Etno-Espa – Festivaalin kotisivut