editorsRuisrockissa Rantalavan suurimman yleisömeren kerännyt brittiyhtye Editors saapuu syksyllä klubikeikalle Suomeen ja esiintyy maanantaina 30.09. The Circuksessa.

Editors tunnetaan parhaiten hiteistään ”Munich”, ”Blood”, “Racing Rats”, ”Smokers Outside The Hospital Doors”, “Papillon” ja “You Don’t Know Love”. Tuoreelta “The Weight Of Your Love” -albumilta julkaistu “A Ton Of Love” on noussut myös hitiksi ja radiosoittoon. Kyseinen levy on bändin neljäs ja ensimmäinen kitaristi Chris Urbanowiczin eroamisen jälkeen. Editorsin muodostavat tätä nykyä Tom Smith (laulu, kitara, piano), Russell Leetch (basso), Ed Lay (rummut), Justin Lockey (kitara) ja Elliott Williams (koskettimet).

Editorsin tummaa indierock-soundia on verrattu monesti Interpolin ja Joy Divisionin kaltaisiin yhtyeisiin, mutta bändi on löytänyt jo uransa alussa vahvasti oman tyylinsä. Editors on kerännyt uransa varrella listaykkössijoituksia ja arvostettuja musiikkipalkintoja sekä soittanut loppuunmyytyjä keikkoja ympäri maailmaa. Erinomaisena livebändinä tunnettu Editors vie keikoillaan yleisönsä täysin hurmion partaalle ja antaa kaikkensa. Tästä hyvänä esimerkkinä on kehuttu keikka perjantaina Ruisrockissa, jossa Rantalavan yleisö eli vahvasti mukana alusta loppuun.

KEIKKA:
Editors (UK)
Ma 30.9.2013 Helsinki, The Circus
Ovet klo 20, ikäraja K-18

LIPUT:
Myyntiin pe 12.7.2013 klo 9
Toimituskuluineen alkaen 37 euroa Tiketin myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,78 euroa/min + pvm) ja netistäwww.tiketti.fi
Ovelta 38 euroa, mikäli lippuja on jäljellä.