10373496_10204510294172648_379287093467588883_n
Viimekertaisen Zadig-hulluttelun jälkeen Deep Space Helsinki kääntää katseensa kanaalin yli Pohjois-Lontoon Finchleyn kaupunginosaan, jossa amatööripuutarhuri Inigo Kennedy on lähes 20 vuoden ajan takonut vaatekomerossaan omintakeista teknosaundiaan.

Brittiläinen gentlemanni keikkailee nykyään sen verran ahkerasti ympäri sinistä palloamme, ettei sopivaa päivämäärää ollut aluksi löytyä, mutta suomifanina tunnettu miekkonen saatiin kuin saatiinkin keploteltua jo toistamiseen DSH-kekkereiden päävieraaksi. Edellisen visiitin jälkeen on tapahtunut kummia. Inigo-san on breikannut huolella Token-labelin julkaisujen sekä alkukesästä julkaisun nähneen Vaudeville-albuminsa myötä ja sirtynyt ns. seuraavalle levelille teshnomusiikin vatipäisessä maailmassa. Tunteikas chap on sen verta suvereeni kolmen tahi neljänkin levarin operoija että monelta pitkän linjan dj-veijarilta loksahtaa helposti turpavärkki auki, kun Finchleyn poika pistelee menemään. Ja omat julkaisunsa ovat sitä parasta emotionaalista teknomusidia mitä universumi kykenee väreilemään. Eikait siinä, kova ukko se on. Ja jos ei tässä vielä mukamas olisi enemmän kuin tarpeeksi niin annas olla. Toinen DSH-seppä Samuli Kemppi presentoi illan aikana oman analogi-livensä uunituoreen debyyttialbuminsa johdosta! Kutosen tuliterä saundsysteem saa arvoisensa teknokasteen! Nyt on niin kovat asiat piipussa että terve päivää ja moro nääs.

Deep Space Helsinki 28.11.2014 | 23-04 | 10€

DJ Inigo Kennedy (UK)
Samuli Kemppi LIVE PA
DJ Juho Kusti
VJ Random Doctor Who
Tapahtumapaikan kotisivut: kuudeslinja.com

Sturenkatu 4, Helsinki

[accordion]
[acc_item title=”Metrolla tapahtumaan”]Sörnäisten metroasemalta on kävellen 550 m Kuudennelle Linjalle. Voit käyttää metrolta siirtymiseen myös raitiovaunuja 6, 7A ja 7B.
[/acc_item]
[acc_item title=”Linja-autolla tapahtumaan”]Kampin linja-auto-asemalta kannattaa siirtyä paikkaan raitiovaunulla.
[/acc_item]
[acc_item title=”Junalla tapahtumaan”]Rautatieasemalta kannattaa siirtyä raitiovaunulla. Katso aikataulut aikataulut: www.hsl.fi
[/acc_item]
[acc_item title=”Autolla tapahtumaan”]Sörnäisten rantatien tuntumasta löytyy ilmaisia pysäköintipaikkoja.
[/acc_item]
[acc_item title=”Raitiovaunulla tai paikallisbussilla tapahtumaan”]Raitiovaunut 6, 7A ja 7B. Katso raitiovaunujen ja bussien reitit ja kaikki aikataulut: www.hsl.fi
[/acc_item]
[/accordion]

 

[divider scroll_text=”VINKKI! Muista hotellivaraus”]

Hotelli lähellä Kuudetta Linjaa

[column col=”1/4″]

Hotelli Scandic Paasi Helsingin Siltasaaressa tarjoaa modernin majoituksen.
Hotelli Scandic Paasi Helsingin Siltasaaressa tarjoaa modernin majoituksen.

Scandic Paasi
[/column]