Toinen Craft Beer Helsinki järjestetään Helsingissä Rautatientorilla 6.-8.7.2017.
Käsityöläisolutfestareilla on käsityöläisherkkuja 30 loistavalta panimolta sekä Suomesta että muualta maailmalta.

Muutama laadukas street food -koju varmistaa, että nälkä ei näillä festareilla ole vieraana, ja siiderin ystäville tarjolla myös upeita siidereitä.

MUISTA MYÖS MAJOITUS! ERIKOISTARJOUS alk. 79 €/2hh/vrk​ Koko vuoden hotelli- ja kylpyläyöt nyt ​tarjouksessa. Myös kesä! ​ Varauskoodi: TRAVEL | Varaa 25.1. asti https://www.scandichotels.fi/tarjoukset

Sisäänpääsy tapahtumaan maksaa 4 euroa ja sisältää Craft Beer Helsinki -tuopin. Mikäli haluat jalallisen olutlasin, pääsymaksu on 5 euroa. Tämän lisäksi Seamchip-maksukortista peritään 2 euron pantti, jonka saat takaisin kun palautat kortit alueelta poistuessasi. Yhdellä pääsymaksulla pääset tapahtumaan vaikka jokaisena kolmena päivänä, kunhan pidät tapahtuman lasin mukanasi!

Tapahtuma-alueella kaikki ostokset tehdään Seamchip-maksukorteilla. Korteille voit ladata rahaa sekä sisääntulon yhteydessä että latauspisteellä. Molempiin on varattu entistä enemmän kassoja, joten lataaminen tulee olemaan nopeampaa kuin viime vuonna. Kortista peritään sisäänpääsymaksun yhteydessä 2 euron pantti, jonka saat takaisin kun palautat kortin alueelta poistuessasi.

Voit ladata alueelle saapuessasi maksukortillesi juuri niin pienen tai suuren summan rahaa kuin haluat. Sisääntuloportilla on kuitenkin myös valmiiksi ladattuja 25 € ja 45 € kortteja. Sisäänpääsyn nopeuttamiseksi suosittelemme valitsemaan näistä jomman kumman.

Jos sinulla jää kortille käyttämätöntä rahaa, niin se palautetaan latauspisteellä. Palautuksesta peritään 2 € käsittelymaksu.

Maksukortit tulee palauttaa alueelta poistuttaessa järjestyksenvalvojille, jolloin saat takaisin maksamasi pantin. Mikäli kortilla on rahaa jäljellä, voit kuitenkin ottaa sen myös mukaasi ja tulla saman kortin kanssa tapahtumaan myös seuraavana päivänä.

 

 

Tapahtuma


Craft Beer Helsinki

Päivä: to 06.07.2017 – la 08.07.2017
Aika: 14:00 – 23:59
Hintaluokka: alk. 4
Tapahtuman kotisivut: http://www.craftbeerhelsinki.fi

Tapahtumapaikka


Rautatientori
Rautatientori
Helsinki
 Hotellit läheisyydessä