ravintola-copas-y-tapas-helsinkiRavintola Copas y Taps Helsingin keskustassa

Copas y Tapaksen ensimmäinen vuoden 2014 viini-ilta pidetään tiistaina 18.2.

ravintola-copas-y-tapas-helsinki2– Tarjoamme viineille teemoitetun neljän ruokalajin menun, jossa kolme ajankohtaista aiheeseen sopivaa tapasta, haudutettua karitsanniskaa, 2 juustoa ja suklaisen jälkiruuan, paljastaa ravintoloitsija Jari Lahdenoja.

Viini-iltamissa maistellaan laatuviinejä painottaen Prioraton alueen juomia: Torres Salmos 2007 magnum, Torres Perpetual 2010, Alvaro Palacios Finca Dofi 2011 ja Ferrer-Bobet Selección Especial 2010.

Tapasten kanssa nautitaan lasillinen Gramonan Argent Blanc Cavaa ja jälkiruoan kaveriksi lasiin kaadetaan Celler Piñolin Josefina Mistel Negreä.

Espanjalaisista huippuviineistään ja viini-illoistaan tunnettu Copas y Tapas on helsinkiläiseen tapaan tapasravintolan ja illallisravintolan yhdistelmä. Perheomisteisen Copas y Tapas’n keittiössä hehkuvat kuumat Josper-puuhiiliuunin hiilet. Tapasten lisäksi grillataan lämpimiä ruokia. Annokset valmistetaan tuoreista sesongin raaka-aineista torikeittiöhengessä.

Ravintolan kotisivut

http://copasytapas.fi/