bo-kaspers2

Pohjoismaalaisten suursuosikki Bo Kaspers Orkester saapuu konsertoimaan Helsinkiin Finlandia-talolle torstaina 21. elokuuta, jolloin Helsingissä juhlistetaan samalla myös Taiteiden yötä.

Bo Kaspers Orkesterista on muodostunut yli 20-vuotisen uransa aikana yksi Pohjoismaiden arvostetuimmista live-esiintyjistä. Yhtye on yhdistellyt rockia, poppia, soulia, jazzia ja iskelmää omaleimaisesti ja onnistuneesti jo kymmenen albumin ja lukemattomien konserttien verran. Suomessakin orkesteri on soittanut useita kertoja ja lähes aina täysille saleille. Viimeksi yhtye piipahti Suomessa joulukuussa tekemässä joulukonsertin.

Bo Kaspers Orkesterin nokkamies Bo Sundström on yksi ruotsalaisten suosikkimuusikoista, jonka leppoisaa energiaa päästiin seuraamaan myös viime syksynä Ruotsin TV4 ”Så mycket bättre” -ohjelmassa. Tv-sarja on vastine omalle ”Vain elämää” -ohjelmallemme.

Bo Kaspers Orkesterin esiintymisistä sanottua:
”Osviklig elegans” – Uppsala Nya Tidning
”I en klass för sig” – Dagens Nyheter

LIPUT:

Palvelumaksuineen alkaen 69,50 / 59,50 / 54,50 euroa Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600 10 800 (1,96 euroa/min + pvm) ja netistä :LIPPUPALVELU
Tapahtumapaikan kotisivut: www.finlandiatalo.fi

[accordion]
[acc_item title=”Autolla tapahtumaan”]
Pysäköinti Finlandia-talon tuntumassa on järjestetty pysäköintiluolassa. Lue lisää: http://www.finlandiatalo.fi/fi/kavijoille/sijainti-ja-kulkuyhteydet. Pitkäaikaisempaan pysäköintiin löytyy Töölönlahden pohjoispuolelta Olympia stadionin takaa runsaasti ilmaista pysäköintitilaa (n. 2 km kävely Töölön lahden rantamilla). Tutustu pysäköintimahdollisuuksiin Helsingin kaupungin sivuilla.
[/acc_item]
[acc_item title=”Junalla tapahtumaan”]Helsingin päärautatieasemalta on n. 0,9 kilometriä Finlandia-talolle. Raitiovaunujen 4, 7 ja 10 pysäkit Finlandia-talon kohdalla.

Aikataulut: www.vr.fi ja www.hsl.fi

[/acc_item][acc_item title=”Linja-autolla tapahtumaan”]Helsingin linja-autoasemalta on noin 1 km matkaa Finlandia-talolle. Tiedustele myös mahdollisuutta pysähtyä lina-autopysäkille Finlandia-talon kohdalla. Hotellivinkki linja-autolla kulkevalle! Scandic Simonkenttä on mainio vaihtoehto. Linja-autoaseman läheisyydessä toimii myös Sokos Hotel Presidentti.

Aikataulut: www.vr.fi ja www.hsl.fi

[/acc_item][acc_item title=”Bussilla tai raitiovaunulla tapahtumaan”] Raitiovaunujen 4, 7 ja 10 pysäkit Finlandia-talon kohdalla.

Paikallisbussien reitit ja kaikki aikataulut: www.hsl.fi

[/acc_item]
[/accordion]

 

[divider scroll_text=”VINKKI! Muista hotellivaraus”]

Hotelli lähellä Finlandia-taloa (500m)

[column col=”1/4″]

Kierrättämällä modernisoitu Scandic Park haastaa Helsingin hotellit

Scandic Parkin kotisivut
[/column]

 


 

Ravintola lähellä Finlandia-taloa

[column col=”1/4″]

Kortteliravintola KuuKuu hurmasi HelsinkiMenu-raadin

[/column]

[column col=”1/4″]

Trattoria Sogno on selkeämakuinen ja rento italialainen

 

[/column]