Maailman arvostetuimpien kitaristien kärkikastiin kuuluva yhdysvaltalainen Joe Bonamassa palaa syksyllä Suomeen.

Suomessakin aina täysille saleille esiintynyt huippukitaristi konsertoi yhtyeineen tiistaina 29. syyskuuta Helsingin Hartwall Arenalla, josta luodaan verhoiluin ja katsomorajauksin intiimin teatterimainen. Konsertin lipunmyynti käynnistyy maanantaina 9. maaliskuuta Lippupisteessä.

Joe Bonamassan suosio on kasvanut voimakkaasti keikka keikalta myös Suomessa. Viimeksi suomalaisfanit pääsivät ihailemaan Bonamassan ilmiömäistä kitaratyöskentelyä vuoden 2013 syksyllä, kun hän esiintyi Hartwall Arenalla. Tuolloinkin keikka toteutettiin areenan teatteriversiona, jolloin yleisö pääsi poikkeuksellisen lähelle artistia lavan asettuessa permannon puoliväliin tehden areenasta amfiteatterimaisen.

Ahkerana keikkailijana ja tuotteliaana muusikkona tunnettu Joe Bonamassa on pitänyt tahtia yllä viime aikoinakin. Viime vuonna julkaisunsa saivat sekä Bonamassan livelevy ja –dvd ”Muddy Wolf at Red Rocks” että studioalbumi ”Different Shades of Blue”, joka sisältää kokonaan uutta materiaalia. ”Oli jo kulunut aikaa siitä, kun olin viimeksi kirjoittanut kokonaan uutta albumia. Puskin itseni luomaan paremman levyn kuin aikaisemmat, sitä fanini odottavat. Tuntui myös siltä, että oli jo aika antaa faneille uutta musiikkia parin vuoden tauon jälkeen”, Bonamassa kertoo. Viime vuonna Bonamassa oli myös Grammy-ehdokkaana Best Blues Album -sarjassa yhdessä laulaja Beth Hartin kanssa tekemällään ”Seesaw”-levyllä.

Tulevalla kiertueella kuullaan materiaalia sekä miehen aikaisemmilta levytyksiltä että uudelta ”Different Shades of Blue” -levyltä. Osan kappaleita Bonamassa yhtyeineen esittää akustisemmin, osan vuorostaan sähköisesti.

”Bonamassa’s precision guitar playing is something of a revelation.” – Classic Rock

“Bonamassa is the new messiah for guitar music lovers.” – The Sun

“Bonamassa’s guitar playing and singing are still on a strong upward curve. Forget derivative. This couldn’t be anyone but Joe.” – Guitarist Magazine

KONSERTTI:

Joe Bonamassa (USA)

Ti 29.9.2015 klo 19.30 Hartwall Arena, Helsinki

Ovet klo 18

LIPUT:

Myyntiin ma 9.3.2015 klo 9

Toimituskuluineen alkaen 93,50 / 83,50 / 73,50 euroa Lippupisteen myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600 900 900 (1,98 e/min + pvm) ja netistä

www.lippu.fi

Tapahtumapaikan kotisivut: www.hartwallarena.fi
Autolla tapahtumaan

Pysäköintijärjestelyt Hartwall Areenalla: Henkilöautojen pysäköinti tapahtuu joko Hartwall Areenan pysäköintihallissa tai Messukeskuksen pysäköintialueella. Hinnat: 2 € / alkava tunti , koko päivä 20 €, tapahtumalippu 9 € (maksetaan sisäänajettaessa rahastajalle sis. noin 5 h paikoitusta) Parkkipalveluiden maksuvälineenä käy ainostaan käteinen raha. Linja-autojen (tapahtumiin tulevat rymät) pysäköinti ainoastaan Messukeskuksen P-alueella. Bussit jättävät asiakkaat Messukeskuksen parkkipaikalle, mihin bussit pysäköidään ja asiakkaat kävelevät sieltä Hartwall Areenalle. Tapahtuman loputtua asiakkaat kävelevät Messukeskuksen parkkipaikalle ja siirtyvät siellä busseihin. Tämä on kaikkein kätevin tapa. Messukeskuksesta on viitoitettu kävely- ja tunneliyhteys n. 200m Hartwall Areenalle. Asiakkaiden jättö areenan edessä olevalle bussipysäkille on hankalaa ja nouto sieltä on tapahtuman loputtua mahdotonta.
Junalla tapahtumaan

Kaikki lähi- ja kaukoliikenteen junat pysähtyvät Pasilan asemalla. Junalla voi tulla Helsingin keskustastakin, josta junamatka vie 5 minuuttia. Asemalaiturin numero 5B pohjoispäädyn alikulkutunnelin kautta pääsee Hartwall Areenalle johtavalle kävelytielle. Kävematka Areenalle kestää noin viisi minuuttia.

Aikataulut: www.vr.fi ja www.hsl.fi

Bussilla tai raitiovaunulla tapahtumaan

Keskustasta Hartwall Areenalle kulkevat bussit 23 ja 69, jotka pysähtyvät  pysähtyvät lähellä Hartwall Areenaa, YLEn ison pajan edessä. Pysäkiltä kävelee Hartwall Areenalle n. 10 minuuttia. Myös rengaslinljat 22 ja 30 pysähtyvät samalla pysäkillä. Poikittaislinjoilla 50, 57 ja 59 on pysäkit Hakamäentiellä Hartwall Areenan kohdalla.

Raitiovaunujen 7A ja 7B reitit kulkevat Pasilan aseman kautta. Matka keskustasta kestää noin puoli tuntia. Käyttämällä asemalaiturin 5B päästä lähtevää kulureittiä matka pysäkiltä Hartwall areenalle vie alle kymmenen minuuttia.

Muiden bussien reitit ja kaikki aikataulut: www.hsl.fi
Tapahtumapaikan kotisivut: www.hartwallarena.fi

 

Hotelli lähellä Hartwall-Areenaa

hotelli-lahella-hartwall-areenaaHoliday Inn Helsinki Exhibit & Convention Center – Helsinki

Sokos Original Hotel Pasila Hartwall Areenan laheisyydessaOriginal Sokos Hotel Pasila Helsinki