Koti TEEMANA Stand up

TEEMANA: Stand up

Helsingin Kaupunginteatterin Studio Pasilan Club act!one -stand up klubi on irrottelua, vedätystä, itsensä alttiiksi panemista ja uuden esitystilanteen nopeaa oivaltamista. Nauru ei ota laantuakseen,...
Toukokuun alussa näyttelijä-koomikko Jaakko Saariluoma ja näyttelijä-imitaattori Jarkko Tamminen pitävät Klubiteatterilla huolen siitä, että illan aikana naurua riittää. Karismaattinen  kaksikko pistetään saman katon alle ja...
Black Doorin maine olutharrastajien parissa on kiirinyt jo kauas Helsingin Punavuoresta. Sen hanaolutvalikoima (26) on yksi Helsingin kattavimpia. Myös pulloja löytyy kylmäkaapeista useita satoja, ja myös viskejä hyllymetreittäin.
Stand upin huippunimet Ilari Johansson ja Niko Kivelä kipuavat Aleksanterin teatterin lavalle.
tomi-haustola-2014 Kallio Komedibolaget naurattaa jälleen! Kallio komedibolagetin suosittu stand up -klubi Lepakkomiehen kellarissa tuolavalle suomalaisia huippukoomikoita.
Original Sokos Hotel Presidentin Teatterisalissa pikkujoulut sisältävät Magiaa, mystiikkaa ja mielen taikuutta. Noora Karma on palkittu maagikko ja mentalisti, joka on saavuttanut maailmanmainetta asuessaan ja esiintyessään pitkään ulkomailla.