Antti Tuisku keikat Helsinki

Helsingin Olympiastadionin konserttien jälkeen Antti Tuisku järjestää viralliset Bailantai-jatkot Siljan laivoilla syyslomalla sekä joulukuussa.

Keikat ovat menomatkalla Silja Symphonyn 18.10.2022 lähdöllä ja Silja Serenaden 25.10.2022 lähdöllä Helsingistä. Antti Tuiskun voi nähdä laivakeikalle myös 22 h -risteilyllä Turusta.

RISTEILYT HELSINGISTÄ
Silja Symphony 18.10. [Lähtö ti 18.10. / paluu to 20.10.]
Silja Serenade 25.10. [Lähtö ti 25.10. / paluu to 27.10.]

Tämän tapahtuman kaupallinen yhteistyökumppani:

Matkapojat on 100% suomalainen!

Matkapojat Oy on suomalainen matkanjärjestäjä, joka palvelee kaikissa matka-asioissasi ammattitaidolla ja yli 40 vuoden kokemuksella.

Matkapojat on Suomen suurin laiva- ja lähialuematkojen myyjä ja matkanjärjestäjä. Matkapojat vie vuosittain satoja tuhansia tyytyväisiä vapaa-ajan ja ryhmämatkailun matkustajia kaikkialle maailmaan. Laajan laiva- ja lentotuotantonsa ohella yritys on kasvanut merkittäväksi räätälöityjen tapahtumamatkojen erityisosaajaksi. Lähialuematkailun edelläkävijänä ja yhdessä tärkeiden yhteistyökumppaneiden kanssa, Matkapojat tarjoaa asiakkailleen parhaita matkailun elämyksiä ja etuja – olipa matkakohde kotimaassa tai ulkomailla, lähellä tai kaukana, laivalla tai lentäen, yksin tai ryhmässä.

Taloustutkimuksen mukaan Matkapojat on ainoana lähialuematkanjärjestäjänä neljän suosituimman matkanjärjestäjän joukossa.

Yhdessä tunnettujen yhteistyökumppaneiden kanssa
Matkapojat on Viking Linen ja Tallink Siljan suurin matkanjärjestäjä Suomessa. Laivayhtiöiden ohella tärkeisiin yhteistyökumppaneihin kuuluu lukuisa joukko liikennöitsijöitä, majoitusalan yrityksiä, lentoyhtiöitä ja matkanjärjestäjiä.

 

Tapahtumat > Elämykset & huvit


Antti Tuisku Bailantai-laivakeikat

 ti 18.10.
 Hintaluokka: Useita hintoja  Matkapojat.fi

TapahtumapaikkaSilja Serenade / Silja Symphony KOHOKOHTIA

ti 18.10. Antti Tuisku Bailantai-laivakeikat Silja Serenade / Silja Symphony
ti 25.10. Antti Tuisku Bailantai-laivakeikat Silja Serenade / Silja Symphony