MAINOS
Alkuvuosi tuo tullessaan liekkien loimun Ravintola Eliteen, kun pöydän ääressä flambeerattavat pääruoat ja jälkiruoka saavat viimeisen silauksen asiakkaiden silmien edessä.
Pien- ja lähituottajia suosiva Nokka kokkaa suomalaista - ja tänä vuonna Neljä Vuodenaikaa: talvella Nokka on liekeissä, keväällä villinä, kesällä mullassa ja syksyllä metsässä. Talvisella 4 ruokalajin menulla liekit lämmittävät niin kuningasrapua, hirveä kuin lakkojakin.
Helsingin Etelärannan Sundmans Krog raottaa kevättalvella legendaarisen viinikellarinsa ovea houkuttelevaan hintaan ja tarjoilee viinilöytöjen rinnalla luotettavana kumppanina korkealaatuista pihviä.
Hotel Fabian on asiakaspalautteen perusteella Suomen parhain hotelli. Valinta perustuu maailmanlaajuisen TripAdvisor® -matkailusivuston keräämiin arvioihin.
Royal Ravintolat luo Nokka-ravintolan ympärille ravintolaryhmän. Keittiöpäällikkö Ari Ruohon ja vuoden ravintolapäällikkönä keväällä palkitun Terhi Vitikan luotsaaman Nokka-ryhmän tehtävä...
Kolmen Sepän terassi sijaitsee kaupungin ytimessä, Helsingin vilkkaimman ostos- ja kävelykadun päässä.