MAINOS
Ravintola-alan Oscareiksikin kutsutut PRO-palkinnot jattiin torstaina. Myös Helsinkiin herui menestystä, mutta Pohjois-Suomi vei maton alta patsaiden määrällä mitattuna.
Suomen Gastronomien Seura on myöntänyt Vuoden ravintola 2014 -tunnustuksen helsinkiläiselle luomu- ja lähiruokaa taiteilevalle ravintola Askille.
St. Urho´s Pub eli Urkki on konstailematon olutravintola. Paikka kuuluu myös Arto Nybergin suosikkipaikkoihin. Brittiläisten olutravintoloiden ystävä paljasti vilkkaana Art goes Kapakka -iltana muitakin suosikkejaan pääkaupunkiseudulla.
Ravintola Tony's deli julkisti äskettäin kohu-uutisen. Ravintola laajenee ensi vuoden alussa vanhan taidegallerian paikalle. Syksyllä lokakuu taas on pyhitetty maukkaille pihveille. Pihviviikoilla tarjolla jokaiseen makuun herkullisen lihaisia annoksia valmistettuna eri raaka-aineista ja eri valmistusmenetelmin.
Tällä kertaa oluet tulevat todella läheltä, mm. Suomenlinnasta ja naapurin panimoravintolasta. Olutmenu on saatavilla 6.10. - 1.11.2014 välisenä aikana.
Food Camp Finlandin ja Arlan järjestämässä kilpailussa Suomen ensimmäiseksi Makeamestariksi valittiin Simo Pietarinen Helsingin Ravintola Demosta. Voittaja sai palkinnoksi...