Ravintolat Helsinki

Ravintolat Helsinki -osiossa voit selata ravintolatapahtumia, lukea lukea ravintola-artikkeleja ja selvittää mistä ravintoloista löytyvät Helsingin parhaat raaka-aineet ja parhaiten sesonkien herkkuja seurailevat ravintolat. Haluatko kiinnittää huomiota myös ruoan ekologisuuteen ja eettisyyteen? Sivuiltamme löydät myös vinkkejä ja  poimintoja eri tyyppisistä ravintoloista

Vuoden Kokki 2013 on Erik Mansikka ja Vuoden Tarjoilija 2013 Maria Suihkonen.
Yksi huippusuositun ravintola Murun viime vuoden kohokohtia oli oman keittokirjan julkaiseminen. Kirjan tuotto lahjoitettiin Näkövammaisten keskusliitolle opaskoiran kouluttamista varten. Konkreettinen auttaminen sai murulaiset niin hyvälle mielelle, että hyväntekeväisyystempauksia päätettiin jatkaa. Tänä vuonna luvassa on jotain ravintolamaailmassa täysin ennenkuulumatonta, nimittäin peräti 24 tuntia kestävä kattaus! Ravintolaa pidetään 8.–9.6. auki tauotta vuorokauden ympäri....
Radisson Blu Plaza -hotelliin on avattu uusi ravintola- ja baarikokonaisuus Kitzens ja Bar 7 Blings täysin uudistetuissa tiloissa. Koko Plaza-hotelli uudistuu toimintamallin ja tilojen puolesta ja myös ravintolapalvelut ovat osa uutta Made by You -toimintamallia. Asiakas saa laajat mahdollisuudet räätälöidä hotelli- tai ravintolavierailuaan. Ravintola Kitzens tarjoaa ruokia viidestä keittiöteemasta asiakkaan...
Suomen Gastronomien Seura myönsi helmikuussa Vuoden Ravintola 2013 -tunnustuksen helsinkiläiselle, luomuun erikoistuneelle Chef & Sommelier -ravintolalle.
Ihastuttavassa funkismiljöössä toimiva Lasipalatsi viettää jälleen perinteisiä bliniviikkojaan. Blineillä on ravintolassa uskomaton suosio. Tattarijauhot pöllyävät, voi virtaa ja blinipannut hehkuvat kuumina, kun keittiössä paistetaan taas yli 300 bliniä päivässä. Viime vuonna ravintolassa myytiin Bliniviikkojen aikaan yhteensä 18000 bliniä. Tänä vuonna määrä saattaa kasvaa, koska lukuisten blinin ystävien iloksi ravintola jatkaa...
Kemppainen on viimeksi tehnyt niin suomalaista kuin pohjoismaistakin keittiötä tunnetuksi Saksassa ja ollut näkyvästi esillä kansainvälisissä medioissa.
MAINOKSET