Tällä kertaa oluet tulevat todella läheltä, mm. Suomenlinnasta ja naapurin panimoravintolasta. Olutmenu on saatavilla 6.10. - 1.11.2014 välisenä aikana.
Yksi huippusuositun ravintola Murun viime vuoden kohokohtia oli oman keittokirjan julkaiseminen. Kirjan tuotto lahjoitettiin Näkövammaisten keskusliitolle opaskoiran kouluttamista varten....
Viime vuonna avattu kuuden huippuammattilaisen luotsaaman keittiömaailman. Kattila palvelee Linnanmäen ydinkohderyhmän ohella urbaaneja sukupolvia, jotka arvostavat huippuraaka-aineista valmistettua laaturuokaa.
Helsingin uusi katuruokakarnevaali Streat Helsinki järjestetään 21.–22.3.2014. Kokonaisuuden näyttävin osuus, Streat Helsinki EATS, valtaa Helsingin ydinkeskustan Torikorttelit ruokarekkoineen, -kieseineen ja -kojuineen la 22.3.klo 11-19.
Chef & Sommelierin keittiöstä kuuluu innostunut puheensorina. Vihreä Pöytä -kasviskeittokirjansa juuri laatinut Sasu Laukkonen on täpinöissään villiyrttipaljoudesta, joka on keittiössä valloillaan.
Olut on ollut keskiajalla paitsi olennainen osa päivittäistä ravinnonsaantia, myös myös pääsiäisen ja paastonajan juoma, sillä sitä nauttimalla on korvattu jopa kokonaisia aterioita.