MAINOS
Helsingin tapasbaarit kutsuvat napostelemaan seurueen kesken tai pidemmänkin kaavan kautta ruokailemaan. Huippuviinit, käsityöläissiiderit ja -oluet ovat oleellinen osa kokemusta....
Chef & Sommelier on keittiömestari ja ravintoloitsija Sasu Laukkosen luotsaama ravintola, jossa henkilökunnan innostus ja intohimo ruoanlaittoon välittyy keittiöstä...
Helsingissä voi lounastaa lähes joka paikassa ja uusia ravintoloita ilmestyy alituiseen. Kun etsii lounasajan ruokailuun enemmän elämystä, kannattaa suunnata...
Sofiankatu 4, Helsinki
Pizzeria Via Tribunali paistaa perinteistä napolilaista pizzaa, joka saattaa olla pikaruokaa, mutta jota tarjoillaan pitkän jalostus- ja hauduttelutyön tuloksena.
Vaikka Nyhtökaura ja Härkis ovat tämän hetken haetuimpia raaka-aineita trendimittareiden mukaan, pihviravintoloilla on omat vankkumattomat kannattajansa. Uuden aallon pihviravintoloiksi...
Modernit illallisravintolat ovat aikaansa seuraavia ravintoloita, joita yhdistää moderni sisustus, huippuraaka-aineiden käyttö – monesti lähiruoan ja villiyrttien hyödyntäminen sekä...