MAINOS
Uusia ravintoloita taajaan avaava Kim Heiniö ideoi Punavuoreen oman näkemyksensä todella hyvästä, urbaanista puistoravintolasta. Konseptiin kuuluu mm. brunssia, lounasta ja illallista sekä laadukas juomabaari.
HOK-Elannon OlutHuoneet tarjoavat heinäkuussa kuukauden hanaoluenaan tasapainoista ja raikasta folk pale alea, jonka on valmistanut tanskalainen Mikkeller.
Paikan päällä leivottu leipä on luonteva tapa aloittaa illallinen Bulevardilla. Helsingin design-korttelin ytimeen avattu Ravintola Bröd Punavuori kutsuu skandinaavisin ruoan ystävät Indigo-hotellin uutuusravintolaan, joka haluaa samalla olla urbaani ja bistrohenkinen helsinkiläinen kortteliravintola.
Ravintola Tony's deli julkisti äskettäin kohu-uutisen. Ravintola laajenee ensi vuoden alussa vanhan taidegallerian paikalle. Syksyllä lokakuu taas on pyhitetty maukkaille pihveille. Pihviviikoilla tarjolla jokaiseen makuun herkullisen lihaisia annoksia valmistettuna eri raaka-aineista ja eri valmistusmenetelmin.
10 päivää ja 10 yötä, 34 festivaaliravintolaa, yli 300 tapahtumaa ja taidenäyttelyä Art goes Kapakka puhaltaa henkeä Helsinkiin ja...
Maailman vanhimman ja suurimman gastronomisen järjestön kaikille avointa Rôtisseurs-kilpipäivää vietetään perjantaina 25.9.2015. Helsingissä kilpipäivää voi viettää mm. herkuttelemalla ravintola lyonin...