[TAPAHTUMA MENNYT]
  TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

Aerosmith Hartwall Areenalla toukokuussa 2014.
Aerosmith Hartwall Areenalla toukokuussa 2014.

Yksi historian pitkäikäisimmistä ja suurimmista rockbändeistä saapuu Hartwall Areenalle perjantaina 30.5.2014. Yhdysvaltalainen rock-yhtye Rival Sons on varmistunut Aerosmithin lämppäriksi.

Aerosmith, on jo 70-luvulta asti kirjoittanut rockin historiaa albumeillaan ”Toys In The Attic” ja ”Rocks”. Selviydyttyään huumeriippuvuudesta bändin jäsenet tekivät comebackin albumeilla ”Pump” ja ”Get A Grip”, joita myös kriitikot ylistivät.


Lojaalit fanit ovat vuosien varrella kantaneet kotiinsa yli 150 miljoonaa yhtyeen albumia.

Lukuisten albumien platinamyynnit, Rock N Roll Hall Of Famen jäsenyys, loppuunmyydyt kiertueet – moni muu lepäisi vuosien jälkeen jo laakereillaan. Mutta Aerosmith jatkaa keikkailua ja levyjen julkaisua yhtä suurella innolla, kuin aina aikaisemminkin – jo viiden vuosikymmenen suomalla kokemuksella! Yhä uudet ja uudet fanit löytävät bändin musiikin ja todistavat näin bändin elinvoimaisuuden.

Rival Sons lämppäriksi

rivalsons2Suomessakin vankkumattoman suosion juurruttanut Rival Sons julkaisee uuden pitkäsoittonsa kesäkuussa.Luvassa on kuolemattoman rock´n´rollin juhlaa, kun uuden vuosituhannen rokkikukot lämmittävät lavan ennen Steven Tylerin ja Joe Perryn  luotsaaman Aerosmithin esiintymistä Hartwall Areenalla.
Perinnetietoisen rock´n´rollin soihdunkantajana tunnetuksi tullut Rival Sons ammentaa vaikutteensa delta bluesin ja swamp boogien ehtymättömästä kaivosta.  Bändin livenä iholle tuleva raa´an rouhea soundi vertautuu ansaitusti kerta toisensa jälkeen Led Zeppeliniin. Useasti Suomessakin keikkaillut Rival Sons on vakuuttanut yleisönsä klubi- että festivaalikeikoillaan. Uutta Rival Sonsia on luvassa kesäkuussa yhtyeen julkaistessa tuoreen albuminsa ”Great Western Valkyrie”.
Yksi historian pitkäikäisimmistä ja suurimmista rockbändeistä, Aerosmith, on jo 70-luvulta asti kirjoittanut rockin historiaa mm. albumeillaan ”Toys In The Attic” ja ”Rocks”. Aerosmith teki comebackin menestysalbumeilla ”Pump” ja ”Get A Grip”, joita myös kriitikot ylistivät. Lojaalit fanit ovat vuosien varrella kantaneet kotiinsa yli 150 miljoonaa yhtyeen albumia. Bändin tuorein studioalbumi on vuonna 2012 ilmestynyt ”Music From Another Dimension!”.
Lukuisten albumien platinamyynnit, Rock N Roll Hall Of Famen jäsenyys, loppuunmyydyt kiertueet – moni muu lepäisi vuosien jälkeen jo laakereillaan. Mutta Aerosmith jatkaa keikkailua ja levyjen julkaisua yhtä suurella innolla, kuin aina aikaisemminkin – jo viiden vuosikymmenen suomalla kokemuksella! Yhä uudet ja uudet fanit löytävät bändin musiikin ja todistavat näin bändin elinvoimaisuuden. Edellisen kerran Aerosmith nähtiin Suomessa loppuunmyydyllä Hartwall Areenalla vuonna 2007.

 

Aerosmith konsertti Helsingissä

Tapahtumatiedot

Aerosmith (USA) – The Global Warming World Tour
+ Special guest Rival Sons (USA)
Pe 30.5.2014 Helsinki, Hartwall Areena
Ovet klo 18.30
LIPUT:
Liput palvelumaksuineen alkaen 83,50 / 80,50 / 76,50 euroa Lippupisteen myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,98 euroa / min +pvm) sekä netistä www.lippu.fi

Tapahtumapaikan kotisivut: www.hartwallarena.fi

Hotelli lähellä Hartwall-Areenaa

[column col=”1/4″]hotelli-lahella-hartwall-areenaaHoliday Inn Helsinki Exhibit & Convention Center – Helsinki
[/column]
[column col=”1/4″]Sokos Original Hotel Pasila Hartwall Areenan laheisyydessaOriginal Sokos Hotel Pasila Helsinki[/column]