TIEDOTE

Vapaa julkaistavaksi heti

10-vuotias Ravintola Villa Hakkari yhdistää moderneja elämyksiä menneen ajan tunnelmaan

Villa Hakkarissa juhlitaan, kokoustetaan, lounastetaan ja osallistutaan kokkikursseille. Kartanoravintola on vain reilun vartin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta, mutta silti aivan omassa rauhassaan Kuokkalankosken virran partaalla, maaseutupuutarhan ja luonnonantimien keskellä.

10 vuotta täyttävä ravintola Villa Hakkari hyödyntää niin oman puutarhan kuin lähitilojenkin raaka-aineita. Aivan niin kuin tehtiin rakennuksen valmistumisen aikoihin 1820-luvulla, jolloin tila oli Gustav Svinhufvudin hallussa. Villa Hakkarissa lähiruoka on siis edelleen arkipäivää. Kartanoa ympäröi puutarha, jossa kasvaa kukkien lisäksi kaikkea mahdollista erilaisista hedelmäpuista marjoihin ja yrtteihin. Raaka-aineita kannetaan keittiöön parhaillaan parin metrin etäisyydeltä keittiön ovesta.

– Lähiruoka ei ole trendi, se on meille luonnollista, ravintoloitsija Arto Rastas toteaa.

Monipuoliset juhlatilat ja tekemistä rauhallisessa maalaismiljöössä

Villa Hakkari on monipuolisten tapahtumien paikka. Tiloja on monia erilaisia, joten se taipuu hyvinkin monenlaisten tilaisuuksien puitteiksi. Villa Hakkaria varataan paljon perhejuhlia, yritystilaisuuksia, virkistyspäiviä ja kokouksia varten. Usein hääjuhlatkin vietetään Villa Hakkarissa puutarhassa vihkimisestä illan tansseihin asti.

Jotkut ryhmät puuhailevat ruokailun lisäksi muutakin. Aivan Villa Hakkarin takana virtaavassa Kuokkalankoskessa järjestetään koskimelontaa. Viereinen museoraitti houkuttaa myös kävijöitä. Oma lukunsa ovat Arto Rastaan omistaman Kulinaarisen Instituutin kokkailukurssit, joita järjestetään niin yritys- kuin kaveriporukoillekin. Mikäli kurssivalikoimasta ei löydy sopivaa, voidaan sellainen räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan.

Villa Hakkari
Kuokkalantie 5
Lempäälä

Lisätietoja:

Arto Rastas, puh. 041 505 8341, arto@artorastas.fi

www.villahakkari.fi