”Game of Thrones” -sarjan fanit voivat eläytyä suosikkisarjansa tunnelmaan opastetulla kierroksella, joka esittelee sarjan 6. tuotantokauden kuvauspaikkoja Gironan kaupungissa (Costa Brava).

Game of Girona -kierros kestää puolitoista tuntia. Kierroksen aikana kuulijoille selviää, miten kuvaukset alkoivat, missä kohtauksia kuvattiin ja minkälaisia sattumuksia ja erikoisuuksia kuvauksiin liittyi.https://www.hotelsgirona.net/en/guided-tours/game-of-thrones-girona-locations-guided-tour

Girona on myös yksi Katalonian kauneimmista kaupungeista. Sen tunnusmerkkejä ovat etenkin Onyar-joen varrella sijaitsevat värikkäät talot sekä juutalainen kaupunginosa Judería.

Kaupungin kujat ja aukiot kutsuvat kävijää vaeltelemaan tyylisuunnasta ja aikakaudesta toiseen, vaikkapa barokista noucentismeen, Katalonian modernismiin ja takaisin keskiajalle.

Girona hurmaa myös rikkaalla ruokakulttuurillaan. Täältä löytyy Rocan veljesten ravintola El Celler de Can Roca, joka on saanut kolme Michelin-tähteä sekä maailman parhaan ravintolan tittelin jo useana vuonna.

Opastetut kierrokset Gironaan

Girona walks” -kierrosten aikatauluja on laajennettu maaliskuusta lähtien. http://www.girona.cat/turisme/cat/index_noticia.php?idReg=8159&0 Kierrosten lähtöpaikka on osoitteessa Berenguer Carnicer 3, ja mukaan voi tulla ilman ennakkovarausta. Opastus on saatavilla englanniksi ja espanjaksi. Kierroksen hinta on 12 euroa per henkilö.

Girona Walks tutustuttaa kävijät kaupungin historiaan ja legendoihin kaksi tuntia kestävällä aikamatkalla, joka alkaa kaupungin perustamisesta ja päättyy keskiaikaiseen Gironaan.

Lisätietoja Gironasta: https://www.girona.cat/turisme/cat/index.php