Wistub AlsaceLaukontorin rennossa ranskalaisravintola Wistub Alsacessa on hyvän mielen lammasta sekä parsaa monessa muodossa. Ravintolan juuri vaihtunut kevätlista tarjoilee mm. sinisimpukoita valkoviinissä, ylikypsää Ahlmannin lähitilan vasikkaa ja Tolvilan Kartanon luomukaritsaa.

Supermessu-tarjouksena ravintolalla on savustettua lampaanpaistia timjamilla ja valkosipulilla maustettujen paistinperunoiden sekä piparjuurimajoneesin kaverina. Jälkiruoaksi paahtovanukas. Kaikki yhteishintaan 30€. Tarjous voimassa perjantaina 11.4.2014 klo 16-22.00.

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Villisorsa valmistuu moneksi Wistub Alsacen keittiössä

Laukontorin laidalle on saapunut uuden menun myötä sorsainen syksy. Wistub Alsacen keittiössä kokataan villiä siivekästä monella eri tavalla ja ollaan onnesta omenaisina satokauden raaka-ainerunsaudesta....

Wistub Alsacen keittiössä kokataan uutuuksia pientuottajia arvostaen

Wistub Alsace avaa kevätkauden tuoreella parsaisella listalla ja uusilla keittiökujeilla. Ravintolan kokkikaksikko Guy Peled ja Leea Tepponen on luonut uusia annoksia, joissa yhdistyvät Peledin...

Vaihtoehto pizzalle – Wistub Alsacen uusi tarte flambée -uuni käy kuumana

Ranskalaisravintola Wistub Alsacen keittiöön on saapunut tulinen voimanpesä: tarte flambée -uuni. Siinä paistuu perinteinen alsacelainen "pizza", tarte flambée, poikineen. Oikeaoppisen ohutpohjaisia herkkuja valmistuu niin suurina...