tuulensuu anu sami lappalainen
Tuulensuussa alkoholi on luonteva osa kulttuuria; enemmän laatua kuin määrää. Gastropub-ravintoloitsijat Sami ja Anu Lappalainen.

Gastropub Tuulensuu käy taistoon tolkutonta tipatonta tammikuuuta ja vielä järjettömämpää sadan päivän alkoholittomuutta vastaan. Ravintoloitsija Sami Lappalainen toteaa osuvasti ja napakasti, että alkoholi on olennainen osa kulttuuria. Sen kunniaksi Tuulensuusta voi tilata tammikuulle ohjatun oluttastingin ilmaiseksi, pelkkien juomien hinnalla.

Tiesitkö?

Gastropub Tuulensuun salihenkilökuntaan kuuluu kaksi Suomen Olutmestari -kilpailun voittajaa ja kaksi viinimestari-tutkinnon suorittanutta.

Suomen Olutmestari -kilpailu

– Sata päivää ilman alkoholia. Kas kun ei 100 päivää ilman kirjallisuutta, musiikkia, seksiä, lihaa, leipää, elokuvia, teatteria tai muita asioita, jotka tuottavat useimmille meistä nautintoa, hyötyä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta! Meidän historiaamme alkoholi kuuluu olennaisena osana. Itse asiassa niin olennaisena, että meitä ihmisiä tai meidän historiamme ja yhteiskuntaamme ei olisi ilman alkoholia, Lappalainen tykittää.

Kaikkiin 2015 aikana tehtyihin yli 10 henkilön ryhmävarauksiin Tuulensuu tarjoaa tammikuussa 2016 oluttastingin pelkkien oluiden hinnalla. Itse tastingin järjestämisestä ei siis veloiteta mitään. Tässäpä oivallinen tilaisuus järjestää vaikka myöhäiset pikkujoulut tai muut kekkerit kavereille. Ja ottaa samalla kantaa turhiin holhoaviin käytäntöihin.

Gastropub Tuulensuussa keväisiä samppanjaviikkoja on vietetty jo melkein 10 vuotta.
On mistä valita: Kuvassa näkyy pieni osa Tuulensuun samppanjavalikoimasta. Gastropub Tuulensuun juomavalikoima päihittää monien juomien osalta esimerkiksi Alkon valikoiman. Kuva: Lifestyle Media Oy
Gastropub Tuulensuu on yksi Suomen maineikkaimmista olutravintoloista. Tuulensuu on tunnettu mm. omatuontioluistaan.
Gastropub Tuulensuu on yksi Suomen maineikkaimmista olutravintoloista. Tuulensuu on tunnettu mm. omatuontioluistaan. Tässä kuvassa ravintolassa vierailee väkeä Baijerista, maailman vanhimmasta edelleen toimivasta panimosta.

Tuulensuussa on niin monipuolinen ja laaja juomavalikoima sekä asiantunteva ja ansioitunut henkilökunta, että todella laadukkaan tastingin voi muuten järjestää mistä hyvänsä muustakin juomasta kuin oluesta. Esimerkiksi viinistä, siideristä, absintista, samppanjasta, portviinistä…

– Monet tuotteemme ovat omatuontia ja olemme olleet yhdessä niitä hakemassa jopa suoraan panimoilta ja viinitiloilta. Viime kesän Euroopan-reissulla myös kokkimme oli mukana ja nyt sen reissun juomia on sitten soviteltu ruoille, Suomen Olutmestariksikin valittu Jani Mikkonen kertoo.

Voit vaikuttaa:

tipaton.fi   |   gastropub.net

 

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

Lue myös: Pikkujoulut gastropub-tyyliin: Juhlakauden uutuutena Gastropub Kaleva

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Gastropub Tuulensuu on suosittu ravintola Tampereella.

[SUNNUNTAISIN] Tuulensuun klassikkosunnuntait vaihtuvin klassikkoannoksin

Gastropub Tuulensuu nostaa joka sunnuntai esille jonkun klassikkoannoksen Euroopan keittiöistä, mutta myös kansainvälisiä makulegendoja. Tarjolle tulee sellaisia annoksia, joita syystä tai toisesta olisi liian...
Pinot Noir -viikot Tampereella

[20.5.-2.6.] Riesling & Co -viikot 2024 Tampereella

Rapsakat saksalaiset viinit piristävät 60 huippuravintolassa ympäri Suomen. Tampereelta on mukana tällä kertaa kahdeksan ravintolaa: Gastropub Tuulensuu, Ravintola Näsinneula, Ravitsemisliike Aisti, Sasor Restaurant &...

Aikuisten joulukalenteri Gastropub Tuulensuusta – 24 eri olutta joulun odotukseen

Jokasyksyiseen tapaan Gastropub Tuulensuussa nautitaan juustoviikoista.