Ravintola Tiiliholvissa liekit tanssivat kattoa kurkotellen, kun Liekitysviikot loimuavat erikoismenun myötä. Menun annokset hehkuvat tavalla jos toisellakin. Lisäksi liekehdintä vielä tapahtuu monen annoksen kohdalla näyttävästi salin puolella ruokailijoiden pöytien äärellä. Laadukkain ja aromia antavin liekitysiloliemin, tietenkin!
Aivan aterian alkuun liekitellään jättiravunpyrstöjä Pernod-anisviinalla, mistä rapu imaisee itseensä makuhermoja kutkuttavaista aromia. Pääruokana taas poseeraa klassinen liekein loimuava sisäfileepihvi. Jälkiruoaksi nautitaan appelsiininen paahtovanukas eli crème brûlée.
Liekitysviikkojen aikana myös Tiiliholvin à la carte on normaalisti saaatavilla. Liekitysmenu korvaa kuitenkin yllätysmenun viikkojen aikana.
Tiiliholvi villiintyi riistasta ja kalasta – Uusia à la carte -makuja uudistuneen tiimin tekemänä
Liekitysmenu
Jättirapua & retikkaa
Sieniä, kookosta ja chiliä
Härkää kahdella tapaa ja konjakkikastiketta
Appelsiini creme bruleeMenu á 55 €
Teksti ja kuvat: Lifestyle Media Oy