Tulli Beerfest: Holmala soolo, Sorrowhearts, Antti Syrjä Stand Up, Mötherhead

pe 18.8.
18:00
Pakkahuone | Tullikamarinaukio 2, Tampere | iCal

Tullikamarin alueella  järjestettävän Chilifest Finlandin yhteydessä myös pienpanimofestivaali Tulli Beerfest: Pakkahuoneen pienpanimoalueella on tarjolla laaja valikoima oluita, ruokaa, musiikkia ja myös musiikkia.

Perjantaina Pakkahuoneen puolella oluen ystäviä viihdyttää powerfolk-yhtye Sorrowhearts ja Klubin puolella lavalle nousee jyväskyläläinen Mötherhead, joka nimensä mukaisesti esittää Motörhead-klassikoita. Lavalle nousee kahteen otteeseen myös tamperelaiskoomikko Antti Syrjä.

Antti Syrjä -stand up keikat Tampere

Perjantaina klo 18 ja 21 esiintyvän tamperelaisen Sorrowheartsin powerpolkka on harvinaisen mukaansatempaava yhdistelmä suoraviivaista rokkia ja irlantilaista kohellusta. Kuulija ei voi olla innostumatta yhtyeen melodisesta hoilotuksesta ja etukenoisesta kohelluksesta tanssiessaan pöydällä kuin juuri Garryboghalan vehreille laitumille päässyt keväinen sonni.

Tulli Beerfestissä on esillä useita pienpanimoja, jotka esittelevät tapahtumassa suosittujen tuotteidensa lisäksi myös erikoistuotteita, kuten chilioluita ja uutuuksiaan. Tamperelaista olutosaamista kunnioitetaan oikein urakalla. Tampereen uusimmat pienpanimot Kaleva Brewing Company ja Nordic Brewery ovat tapahtumassa tottakai esillä, kuten myös Pyynikin käsityöläispanimo, Tytötkin panee, Sideshow Brewery ja Nokian Panimo sekä Hopping Brewsters.

ESIINTYMÄSSÄ

Perjantaina 18.8.

18.00 Meet the Breweries
19.00 Sorrowhearts
20.00 Antti Syrjä Stand Up
21.00 Sorrowhearts
22.00 Antti Syrjä Stand Up
23.00 Sorrowheats

Klubilla Mötherhead

Kuudetta kertaa järjestettävän Chilifest Finlandin tämän vuoden teemoja ovat barbeque, valkosipuli ja olut. Luvassa on kattava valikoima näytteilleasettajia ja ruokatarjontaa, jonka lisäksi ohjelmassa on näyttävää grillailua, barbeque-kilpailuja, Hot Wings -challenge sekä erilaisia näytöskeittiöitä. Perinteiseen tapaan tapahtuma huipentuu jälleen chilinsyönnin MM-kisaan.

Avoinna
Pe 12.8 klo 17.00 – 24.00
La 13.8 klo 15.00 – 24.00

Liput ennakkoon Lippupisteestä tai Tiketistä 9,90€ sis. tuoppipantin 2€


Tapahtuma


Tulli Beerfest: Holmala soolo, Sorrowhearts, Antti Syrjä Stand Up, Mötherhead
pe 18.8.
18:00
Hintaluokka: 9,90
Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Pakkahuone

Pakkahuone
Tullikamarinaukio 2
Tampere

Hotellit läheisyydessä


KOHOKOHTIA

Ilmoita tapahtuma tästä