Jack the Rooster paistattelee Tampereen hienoimmissa koskimaisemissa.
Jack the Rooster paistattelee Tampereen hienoimmissa koskimaisemissa.

jack-the-roosterYmpäri vuoden toimiva ravintola on yksi Tampereen aktiivisimmista rock-klubeista. Klubi on myös rento ruokapaikka, jonka Koskenlaskijalla täytetty lihamureke on kääritty pekoniin.

Rokkimesta Jack The Roosterin uusi ruokalista tuo tullessaan uusia makuelämyksiä tamperelaisille. Tulisilla ja herkullisilla burgereillaan jopa kulttimaineeseen yltäneen ravintolan ruokalista vaihtui lokakuun alussa ja raaka-aineena speltti löysi uuden kodin Jackin keittiöstä. Listoilta löytyy nyt mm. spelttitortilloja.

– Lista on kokenut täysmullistuksen. Sen suunnittelussa lähtökohtana oli, että jokaiselle pöytäseurueen ruokailijalle ikään ja sukupuoleen katsomatta löytyy listalta mieluisa vaihtoehto. Lisäksi ruoan omavalmistusastetta on nostettu entisestään, toteaa keittiöpäällikkö Laura Kontio.

Monipuoliseksi listaa voi todellakin kutsua, ja listalla tavataan kauan kaivattuja uusia tuulia muun muassa tattikeiton ja open tortilla -dogien muodossa.

– Aivan kaikkea listalla ei ole uudistettu, nimittäin legendaariset Roosterin burgerit pysyvät sisällöiltään melko samana. Mutta jatkossa esimerkiksi purilaisten pihvit keittiö valmistaa täysin itse käsityönä.

Ravintola Jack The Rooster
Satakunnankatu 13 B, Tampere

*Avoinna: ke-pe 16-04 (keittiö auki klo 23 saakka), la-su 13-04 (keittiö auki klo 23 saakka) *Tieto 1.10.2014

Ravintolan kotisivut: www.jacktherooster.fi