CHAMPAGNE BAR SANTÉ

Featured Listing
CHAMPAGNE BAR SANTÉ
sante-viini-juusto-parma-2-kohokohdatChampagne bar Santé on tyylikäs samppanja- ja viinibaari Tampereen keskustassa. Tuotevalikoima keskittyy samppanjoihin ja kuohuviineihin, mutta valikoimassa on myös puna- ja valkoviinejä ympäri maailmaa. Samppanjoita ja viinejä on tarjolla laseittain useita eri merkkejä joka päivä vaihtuvalla valikoimalla, ja kellarilistalta löytyy upeita herkkuja myös pulloittain. Uusia tuotteita otetaan valikoimiin jatkuvasti. Tastingeja järjestetään niin kaikkien vapaasti osallistuttavina kuin ryhmille tilauksesta järjestettävinä yksityistilaisuuksina.
Viinien lisäksi tarjolla on pientä purtavaa, kuten erilaisia juustoja, ilmakuivattua espanjalaista kinkkua sekä muita pieniä tapaksia. Tarjolla on myös erikoiskahveja sekä alkoholittomia juomia.

CHAMPAGNE BAR SANTÉ KARTALLA

Toggle Directions

CHAMPAGNE BAR SANTÉ ARTIKKELEISSA

Viini virtaa ravintoloissa – Riesling & Spätburgunder -viikot 8.–20.5.2017

Saksalainen riesling on jo pitkään ollut suuressa suosiossa sekä meillä Suomessa että kansainvälisessa gastronomisessa maailmassa. Tamperelaiset viiniravintolat osallistuvat jo neljättä kertaa kyseisille viiniviikoille, joilla siemaillaan viileän vaalean rieslingin lisäksi tänä vuonna myös punaista ja pidettyä spätburgunderia.

Samppanjabaari Santé kuplii kaupungin sydämessä

Kaupungin keskipisteessä kuplii jo neljättä vuotta. Champagne bar Santén ideana on tarjota tamperelaisille paikka, jossa kohdata lasillisella ennen ravintolaillallista, piipahtaa kuplivaiselle ruokailun jälkeen ja jonne poiketa samppanjalle tai viinille töiden jälkeen....

CHAMPAGNE BAR SANTÉ TAPAHTUMISSA

Tapahtumatietoja tulossa.
CHAMPAGNE BAR SANTÉ
Hatanpään valtatie 2, 33100 Tampere
Puh. +358 50 368 6465
Avoinna ti-to 16-23, pe 16–n.01.30, la 14-n.01.30
sante@champagnebarsante.fi